Hvordan Vet Jeg Om Meldingen Min Har Kommet?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vet Jeg Om Meldingen Min Har Kommet?
Hvordan Vet Jeg Om Meldingen Min Har Kommet?
Anonim

Du sender en tekstmelding, en e-post eller en messenger-melding, og så, uten å motta svar, begynner du å lure på om den kom gjennom? I noen tilfeller kan dette faktisk verifiseres, alt avhenger av måten meldingen ble sendt på.

Hvordan vet jeg om meldingen min har kommet?
Hvordan vet jeg om meldingen min har kommet?

Nødvendig

  • -mobiltelefon;
  • -internettet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du sender en melding fra telefonen din, kan du vite sikkert om leveransen. For å gjøre dette må du sette opp en leveringsrapport. Rapporten kommer i form av en melding som indikerer om meldingen din er kommet eller er i standby-modus. Sistnevnte betyr at mottakerens telefon er slått av eller utenfor rekkevidde. Meldingen lagres av operatøren i tre dager, hvis telefonen ikke ble slått på i løpet av denne tiden, vil den forsvinne. Så vi setter opp rapporten: gå til "Meldinger", velg "Meldingsinnstillinger". I noen modeller er SMS-innstillinger et eget element - det er det du trenger. I denne menyen går du til "Innstillinger for innlevering" (den kan ha et annet navn, for eksempel "Innleveringsprofil"). Velg "Innleveringsrapport" i stedet for standardinnstillingene. Hvis vi snakker om en messenger, så gir noen av dem, for eksempel Skype, en melding om at leveransen ikke ble utført. Dette skjer hvis mottakeren er frakoblet. ICQ viser ofte ingen meldinger. I dette tilfellet må du forstå at sending kan utføres via serveren, og mest sannsynlig, så snart brukeren kommer inn i messenger, vil meldingen bli mottatt. Men siden budbringere jobber gjennom en mindre pålitelig leveringskanal enn for eksempel e-post, kan meldingen lett gå seg vill. Så det er bare å spørre mottakeren.

Steg 2

Hvis vi snakker om en messenger, så gir noen av dem, for eksempel Skype, en melding om at leveransen ikke ble utført. Dette skjer hvis mottakeren er frakoblet. ICQ viser ofte ingen meldinger. I dette tilfellet må du forstå at sending kan utføres via serveren, og mest sannsynlig, så snart brukeren kommer inn i messenger, vil meldingen bli mottatt. Men siden budbringere jobber gjennom en mindre pålitelig leveringskanal enn for eksempel e-post, kan meldingen lett gå seg vill. Så det er bare å spørre mottakeren.

Trinn 3

Når du sender e-post, avhenger alt av klienten. Leveringsvarsling fungerer som følger: levering blir utført som standard, men hvis brevet ikke finner adressaten, mottar avsenderen et varsel. Men i tillegg til det, kan du sette opp en lesekvittering. Oppsettprosessen avhenger av e-postserveren du bruker. Sett for eksempel i mail.ru et kryss foran "Les kvitteringer".

Anbefalt: