Hvordan Forstørre Et Bilde Uten å Miste Kvalitet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forstørre Et Bilde Uten å Miste Kvalitet
Hvordan Forstørre Et Bilde Uten å Miste Kvalitet

Video: Hvordan Forstørre Et Bilde Uten å Miste Kvalitet

Video: Hvordan Forstørre Et Bilde Uten å Miste Kvalitet
Video: How to Increase Image Size Online Without Losing Quality - No Photoshop 2024, April
Anonim

Behovet for å forstørre bilder flere ganger uten forverring av kvalitet er den grå hverdagen til ethvert reklamebyrå eller trykkeri. Derfor er metodene allerede utarbeidet, du må bare dra nytte av deres erfaring. Det viktigste å forstå er at forstørrelse av et bilde er som å strekke et stoff, og du kan ikke gjøre uten feil.

Hvordan forstørre et bilde
Hvordan forstørre et bilde

Bruksanvisning

Trinn 1

Fotografiet må være klargjort for forstørrelse. Eventuelle subtile feil, høydepunkter, støy eller gjenstander etter endring av størrelse vil være for merkbare. Hvis du allerede er kjent med grafiske redaktører og hvor lite arbeid som skal gjøres, er lite, kan du håndtere det manuelt. Men du kan også bruke verktøyene som 95% av profesjonelle bruker. Først og fremst snakker vi om et sett med programtillegg for Photoshop (Photoshop) Topaz Photoshop-pakke 2010. Dette er et sett med filtre som forbereder bilder for utskrift i stort format, og gjør alt for deg. De bruker intelligent redigering og takler lett selv vanskelige oppgaver: fjern støy, gjenstander, legg til skarphet og klarhet. Selv nybegynnere vil kunne bruke dem.

Steg 2

Det er like enkelt, ved hjelp av tillegget til Photoshop kan du forstørre bildet. Pluggen heter PhotoZoom Pro. Dette er imidlertid ikke helt et plugin-modul - det er et frittstående program som kan fungere uten Photoshop installert. De fleste profesjonelle redaktører bruker den, og det er med sin hjelp (med gode kilder) at du kan forstørre et bilde til størrelsen på et tavle uten en merkbar forverring av kvaliteten.

PhotoZoom er imidlertid ikke det eneste programmet designet for dette, det er lignende, for eksempel ImageReady eller andre, enda enklere redaktører.

Trinn 3

Hvis du ikke har noen photoshop, ingen fotozoom, ikke noe ønske om å kjøpe dem, så bruk metoden ti prosent. Dette er en velprøvd metode for å forstørre et bilde som fungerer for alle typer redaktører. Prinsippet er enkelt: forstørre bildet i små trinn på 10% til du oppnår ønsket resultat. Dette er en lengre reise, men resultatet rettferdiggjør det.

Anbefalt: