Hvordan Overføre Video Til Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Video Til Telefonen
Hvordan Overføre Video Til Telefonen

Video: Hvordan Overføre Video Til Telefonen

Video: Hvordan Overføre Video Til Telefonen
Video: Guide - Överföra bilder video från iPad och iPhone till Windows 10. 2024, April
Anonim

Moderne telefoner, i tillegg til grunnleggende funksjoner, støtter også avspilling av lydopptak og videoer. Du kan laste ned video til telefonen din ved hjelp av en datamaskin, men før det må du sørge for at den støttes av enheten, med andre ord, konvertere den.

Hvordan overføre video til telefonen
Hvordan overføre video til telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Få et spesielt program som lar deg konvertere videoer fra format til format (videokonverterer). Hvis du ikke jobber med video profesjonelt og du trenger å ta opp video på telefonen din fra tid til annen, vil den beste løsningen være å bruke gratis programvare for videokonvertering. Et slikt gratis program som gjør en utmerket jobb med å konvertere video, er Any Video Converter. Last ned verktøyet fra det offisielle nettstedet på lenken https://www.any-video-converter.com/download-avc-free.php, installer og kjør den. Finn deretter ut hvilke videoformater telefonmodellen din støtter

Steg 2

Klikk på "Legg til video" -knappen øverst til venstre i programmet. Deretter spesifiserer du banen til videoen du vil konvertere, i det åpnede vinduet til den innebygde filbehandleren. Etter innlasting vises en kort informasjon om filen som er lagt til i programvinduet. Velg linjen med den, og velg formatet som støttes av telefonen i høyre del av programvinduet. Det kan være.avi,.mpeg,.flv eller andre. Hvis du ikke er sikker på støtten til disse formatene for telefonene dine, velger du "Mobile video" forhåndsinnstilt fra rullegardinlisten øverst til høyre i programvinduet. Deretter klikker du på "Encode" -knappen, etter å ha valgt målmappen for å lagre den konverterte filen.

Trinn 3

Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende datakabelen, eller sett telefonens flash-kort i kortleseren (i tillegg kan telefonen kobles til datamaskinen via Bluetooth). Kopier deretter den konverterte videoen og lim den inn i "Videoer" -mappen i telefonens minne. Den kopierte videoen kan nå vises på telefonskjermen.

Anbefalt: