Hvordan Lade Telefonen Uten å Lade Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lade Telefonen Uten å Lade Hjemme
Hvordan Lade Telefonen Uten å Lade Hjemme

Video: Hvordan Lade Telefonen Uten å Lade Hjemme

Video: Hvordan Lade Telefonen Uten å Lade Hjemme
Video: Hvordan å lade på en hurtiglader | 50kW Fortum (Tritium) med Audi E-Tron (app og ladedrikke) 2024, April
Anonim

Sikkert, alle har kommet over en situasjon der batteriladingen på telefonen nesten er null, og det er ekstremt nødvendig å holde kontakten. I dette tilfellet er laderen ødelagt eller glemt andre steder. Hvordan lader du telefonen uten å lade hjemme?

Hvordan lade telefonen uten å lade hjemme
Hvordan lade telefonen uten å lade hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lade en mobiltelefon uten lader, må du bruke en USB-adapter og løse dette problemet ved hjelp av en stasjonær datamaskin, bærbar PC eller nettbrett.

Steg 2

Hvis du plutselig ikke har en slik ledning, kan du bruke følgende metode. Hvis huset har en unødvendig fungerende lader fra en gammel mobiltelefon, er rekkefølgen på handlingene dine som følger:

- ved ladekabelen på stedet der kontakten til mobiltelefonen er plassert, er det nødvendig å kutte ledningen;

- fjern isolasjonsmantelen med en kniv;

- avslør de to ledningene, blå og rød.

Deretter må du fjerne batteriet fra gadgeten din og finne merkingene med "+" og "-" på gullkontaktene. Deretter bør du koble den røde ledningen fra mobiltelefonladeren med "-" på batteriet og følgelig "+" med den blå ledningen. Det er nødvendig å feste ledninger med kontakter ved hjelp av elektrisk tape eller tape. Denne designen er koblet til et stikkontakt og lader dermed telefonen uten å lade hjemme.

Trinn 3

I tillegg til de listede metodene for lading av mobiltelefon, er det to til.

Den første er frosken. Det er en enhet med to terminaler for batterilading. Denne enheten krever tilgang til et stikkontakt. Kostnaden for en frosk varierer fra 200 rubler og mer, avhengig av produsent.

Den andre armaturen er en soldrevet lader. Lar deg lade opp mobiltelefonen opptil 90% ikke bare hjemme, men også utendørs. For å gjøre dette, sett inn en ledning som passer til telefonen din, koble den til et solcellepanel et sted der det er lys.

Anbefalt: