Hvordan Sende SMS Til Beeline Gratis Online

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende SMS Til Beeline Gratis Online
Hvordan Sende SMS Til Beeline Gratis Online

Video: Hvordan Sende SMS Til Beeline Gratis Online

Video: Hvordan Sende SMS Til Beeline Gratis Online
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, Kan
Anonim

For å sende SMS til Beeline gratis, trenger du bare å ha tilgang til Internett og vite telefonnummeret du trenger å sende meldingen til. Det er mange måter å sende SMS på, slik at du alltid kan velge den mest praktiske for deg på et gitt tidspunkt.

send SMS til Beeline gratis
send SMS til Beeline gratis

Nødvendig

  • - Internettilgang;
  • - abonnentens telefonnummer megafon.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å sende en gratis SMS til Beeline, gå til den offisielle nettsiden til mobiloperatøren, skriv inn adressatens nummer, meldingen og sikkerhetskoden fra bildet, trykk på send-knappen. Vær oppmerksom på at tekststørrelsen er begrenset til 140 latinske tegn og 70 kyrilliske bokstaver.

Steg 2

Det er mange nettsteder som tilbyr tjenester for å sende gratis SMS til Beeline. For eksempel kan du sende SMS hvis du har en postkasse på mail.ru. For å sende en melding, bruk programmet Agent fra Mail.ru. Den kan også installeres på en datamaskin eller mobiltelefon med nesten hvilken som helst programvare.

Trinn 3

For mobiltelefoner er det også mange spesielle applikasjoner som lar deg sende SMS til Beeline gratis. For eksempel, for Symbian kan du bruke SMSNet-applikasjonen, for Windows Mobile kan du bruke CMCka-applikasjonen. De sender meldinger via nettsteder til mobiloperatører på egenhånd.

Anbefalt: