Hvilke Innenlandske Klokker Er Best å Kjøpe

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Innenlandske Klokker Er Best å Kjøpe
Hvilke Innenlandske Klokker Er Best å Kjøpe

Video: Hvilke Innenlandske Klokker Er Best å Kjøpe

Video: Hvilke Innenlandske Klokker Er Best å Kjøpe
Video: 5 Swiss Watches to Double in Price and Why 2024, Kan
Anonim

Når du velger et husur, må du først og fremst bestemme hvilken bevegelse som er å foretrekke: kvarts eller mekanisk. Hver av dem har sine egne egenskaper.

Hvilke innenlandske klokker er best å kjøpe
Hvilke innenlandske klokker er best å kjøpe

Bruksanvisning

Trinn 1

Klokken har to funksjoner: den er en tidsindikator og samtidig et motetilbehør. Før du bestemmer deg for valg av merke, må du ha en god ide om hvilken stil de skal legge vekt på: forretning, sporty, klassisk eller på annen måte. Faktum er at selv den beste bevegelsen trenger en passende ramme. Og dens design er annerledes.

Steg 2

Hvilke innenlandske klokker er de beste mekaniske?

Armbåndsur av høyeste kvalitet anses å være de som ble laget i sovjettiden. De kunne konkurrere nøyaktig med sveitserne og hadde et elegant design. Disse inkluderer: flate klokker produsert av "Luch" og "Seconda de lux", som ble eksportert. "Navigasjonsmodellene fortjener spesiell oppmerksomhet, hvorav den ene ble foretrukket av Gagarin.

Trinn 3

Foreløpig vil det beste valget blant innenlandske mekaniske klokker være produktene fra "Vostok" -firmaet. De er de eneste som ikke er samlet av kinesiske borgere. Derfor er kvaliteten på modellene til Chistopol-fabrikken fantastisk. Blant dem er Komandirskie-klokkene, som med rette betraktes som en legende om Russland. Skiven er laget med stort trykk, hendene lyser i mørket, det er et vindu med gjeldende dato. Designet på denne klokken er lakonisk og stilig. Du kan kjøpe produkter fra dette anlegget i "Amphibia" -serien. De har et vanntett stålskall og er egnet for dykking.

Trinn 4

Merkene "Polet" og "Nika" tilhører klassen av elite kvinners mekaniske klokker. Disse produktene er virkelige kunstverk. De er elegante og elegante, laget i forskjellige stiler, inkludert den klassiske. Rammen kan være laget av høykvalitets stål, messing eller gull.

Trinn 5

Hva er de beste innenlandske kvartsklokkene?

Moderne klokker i denne klassen er utrolig nøyaktige. Dette er deres fordel i forhold til andre mekanismer. De er ufølsomme for støt og settes automatisk sammen for å minimere feil. Det beste kvartsarmbåndsuret anses å være Slava-merket, som er laget på Moskva-klokkefabrikken.

Trinn 6

Blant de mange mannlige og kvinnelige modellene kan du velge den mest passende for deg selv, siden produktene til denne produsenten er kjent for sin stilige design og rammekvalitet. Den kan lages av både vanlige metaller og gull. Collectible kvartsklokker "Slava" oppfyller de høyeste internasjonale standardene.

Anbefalt: