Hvordan Tilbakestille En Patronbrikke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbakestille En Patronbrikke
Hvordan Tilbakestille En Patronbrikke

Video: Hvordan Tilbakestille En Patronbrikke

Video: Hvordan Tilbakestille En Patronbrikke
Video: How to Use an Epson Chip Resetter 2024, Kan
Anonim

Nullstilling av patronbrikken er et nødvendig påfyllingstrinn. Dette er fordi produsenter av skrivere legger begrensninger på bruken av blekkpatronene for å øke salget av produktene.

Hvordan tilbakestille en patronbrikke
Hvordan tilbakestille en patronbrikke

Nødvendig

Programmerer

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp en programmerer for å nullstille patronbrikken. Noen ganger selges den sammen med sett for påfylling av kassetter, du kan også finne den på salgssteder for radioutstyr eller montere den selv eller bestille i nettbutikken.

Steg 2

Demonter kassetten, fjern mikrokretsen fra den. Sett den inn i kontakten til programmereren som er koblet til datamaskinporten. Last ned programvaren for å blinke blekkpatronen i henhold til produsenten.

Trinn 3

Null informasjonen til kassetten din om alle parametrene som indikerer bruken, det er best å først laste ned skjemaet for nullstilling av fastvareseksjonene fra Internett. Lagre arbeidet ditt og ta ut kassetten fra programmereren.

Trinn 4

Fyll på kassetten ved å legge i toner og fjerne gjenværende blekk fra delene. Sett den sammen og sett den nulstillte brikken på plass igjen, lukk deretter kassettdekselet, stram til sideskruene og installer den i skriveren eller alt-i-ett. Utfør en testutskrift.

Trinn 5

Hvis du ikke har ferdighetene til å programmere patronbrikker, kan du bruke påfyllingssett med erstatningspatroner som samsvarer med din mobile enhetsmodell. Du finner dem i databutikker i byen din, vanligvis er toner og flere erstatningsbrikker inkludert i settet.

Trinn 6

Hvis du ikke har noen generell ide om fremgangsmåten for nullstilling, demontering og påfylling av blekkpatroner, kan du kontakte servicesentrene i byen din for å få hjelp. Etter eget skjønn vil patronens chip bli nullstilt, den vil bli byttet ut, toneren helles i beholderen og så videre. Ikke forplikte deg til å selvstendig lære å programmere og tilbakestille brikkesett med patroner, det er best å be deg om å hjelpe deg med å håndtere dette fra en person som allerede har opplevd denne prosessen.

Anbefalt: