Hvordan Endre Firmware På Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Firmware På Telefonen
Hvordan Endre Firmware På Telefonen

Video: Hvordan Endre Firmware På Telefonen

Video: Hvordan Endre Firmware På Telefonen
Video: HTS ONE M8 слетела прошивка 2024, April
Anonim

For hver telefonmodell er det tildelt en firmware, som sikrer stabil drift av enheten. Endring av telefonprogramvaren vil ikke introdusere nye funksjoner som ikke leveres av maskinvaren, men det kan endre eksisterende funksjoner, for eksempel lydavspillingskvalitet, equalizer og så videre. For å endre firmware, er det nok å utføre en rekke handlinger.

Hvordan endre firmware på telefonen
Hvordan endre firmware på telefonen

Nødvendig

  • - Datokabel
  • - Drivere for synkronisering
  • - Synkroniseringsprogramvare

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du synkronisere telefonen med datamaskinen. For å gjøre dette, bruk en datakabel, datadrivere og synkroniseringsprogramvare. Vanligvis leveres alle disse komponentene med telefonen. Ellers bruk en søkemotor for å finne drivere og programvare. Husk at du kan velge programvare som passer for hele modellutvalget på telefonen, men driverne må være spesifikke for telefonmodellen din. Bruk bare de komponentene som oppfyller denne betingelsen, ellers kan denne operasjonen mislykkes. Installer drivere og programvare, og koble deretter telefonen til datamaskinen.

Steg 2

Forbered telefonen for en programvareoppdatering. Forsikre deg om at synkroniseringsprogramvaren "ser" telefonen, og kopier deretter personlige data på telefonen - telefonboken, meldinger, samt bilder, lyd- og videofiler. Dette er nødvendig fordi alle personlige data i løpet av endring av programvaren kan gå tapt. Etter å ha forsikret deg om at du har kopiert filene, fortsett til neste trinn.

Trinn 3

Last ned den blinkende programvaren og firmwareversjonen du trenger. Du finner dem ved hjelp av en søkemotor. Det anbefales å bruke påvist firmware eller fabrikkvare, som du finner på den offisielle nettsiden til produsenten av enheten. Mislykket programvareendring kan skade telefonen din.

Trinn 4

Installer programmene og kopier deretter den nåværende firmwareversjonen til datamaskinen. Dette er nødvendig i tilfelle feil under programvareendring. Forsikre deg om at batteriet er mer enn halvparten ladet for å unngå utlading under fastvareoppgraderingsprosessen. Utfør operasjonen nøye ved å følge instruksjonene. Koble telefonen fra datamaskinen og start den på nytt.

Anbefalt: