Hvordan Fjerne Riper Og Skinne Berøringsskjermen

Hvordan Fjerne Riper Og Skinne Berøringsskjermen
Hvordan Fjerne Riper Og Skinne Berøringsskjermen

Video: Hvordan Fjerne Riper Og Skinne Berøringsskjermen

Video: Hvordan Fjerne Riper Og Skinne Berøringsskjermen
Video: Hvordan fjerne riper i plaststfanger 2024, Kan
Anonim

Ulike små sprekker og riper vises på berøringsskjermene over tid. Dette skjer uavhengig av hvor forsiktig du håndterer gadgeten din. Imidlertid er det flere måter du kan bidra til å gjenopprette en berøringsskjerm i glans og friskt utseende.

Hvordan fjerne riper og skinne berøringsskjermen
Hvordan fjerne riper og skinne berøringsskjermen

Fjerne riper med natron og babypulver

I en liten beholder kombinerer du to deler natron og en del vann. Rør til en homogen tykk oppslemming oppnås. Ta en myk, ren klut og påfør en liten mengde av sammensetningen. Tørk forsiktig av skjermen i sirkelbevegelser, og tørk deretter av gjenværende natron med en litt fuktig, ren klut.

Du kan på samme måte fjerne riper på berøringsskjermen ved å bruke babypulver i stedet for natron.

Fjerne riper med tannkrem

For denne metoden trenger du den vanligste tannkrem. Ikke bruk gelbaserte merker.

Påfør en liten mengde tannkrem på en myk klut eller vattpinne. Tørk forsiktig av berøringsskjermen der det er riper i en sirkulær bevegelse, og tørk av overflødig pasta med en ren, fuktig klut.

Fjerne riper med vegetabilsk olje

Denne metoden kan brukes som en midlertidig løsning. En liten mengde vegetabilsk olje, forsiktig gnidd inn i overflaten på berøringsskjermen, som har mistet glansen, vil bidra til å midlertidig gjenopprette sitt tidligere utseende.

Fjerning av riper med spesielle bilprodukter

Fjerner riper for bil (polering av pastaer, kremer, geler osv.) Fungerer også effektivt på berøringsskjermene. Bare bruk en spesiell krem på et mykt tøystykke og tørk av dingsen din med den.

Fjerne riper med slipemaskin og sandpapir

Dette er den mest risikable måten, som er uønsket å bruke uten forutdannelse på lignende overflater. Hemmeligheten til denne metoden er å bruke det fineste sandpapiret du finner.

Men hvis du ikke har visse ferdigheter, er det bedre å ikke risikere det, ellers må du bruke en annen, ikke mindre effektiv metode - å erstatte berøringsskjermen i verkstedet.

Anbefalt: