Hvordan Oppdatere Navigasjonskart

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdatere Navigasjonskart
Hvordan Oppdatere Navigasjonskart

Video: Hvordan Oppdatere Navigasjonskart

Video: Hvordan Oppdatere Navigasjonskart
Video: Hvordan oppdatere CV og jobbprofil på Nav 2024, Kan
Anonim

Navigasjonskart oppdateres på flere måter, men på en eller annen måte bruker de en internettforbindelse. Det er viktig at du leser instruksjonene, siden oppdateringsprosessen kan ha sine egne egenskaper i noen modeller av navigasjonsenheter.

Hvordan oppdatere navigasjonskart
Hvordan oppdatere navigasjonskart

Nødvendig

  • - Internett-tilkobling;
  • - USB-kabel.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å oppdatere navigatorkartene på telefonen, må du sørge for at du har en internettforbindelse. Det er ønskelig at dataoverføringshastigheten er høy, siden oppdateringene for navigatøren ofte veier mye. Start denne prosessen fra menyseksjonen for å oppdatere elementene på telefonen din, kryss av de nødvendige elementene, inkludert navigatorkartene.

Steg 2

Vær oppmerksom på at i dette tilfellet må Internett være koblet til en ubegrenset tariff, eller det må være tilstrekkelig med midler på din personlige kontosaldo til å betale for tilsvarende volum innkommende trafikk.

Trinn 3

Oppdater navigatorkartene på telefonen din ved hjelp av internett via hjemmet ditt. Her trenger du en USB-kabel for å koble til en datamaskin og spesiell programvare som passer for din mobile enhetsmodell. Den første delen av dette programmet er installert på en datamaskin, den andre - som et program på en mobil enhet. Deretter parer du enhetene og laster ned kartene til navigatøren.

Trinn 4

Hvis du trenger å oppdatere navigatorkartene, kan du laste ned eller kjøpe dem på Internett og deretter laste dem ned til datamaskinen. Kopier dem til minnemodulen på navigasjonsenheten, og start den om nødvendig for at den nedlastede informasjonen skal oppdateres.

Trinn 5

Hvis nedlastingen av gratis kart ikke er tilgjengelig for navigatøren din, kan du også bruke alternativ programvare som er lastet ned til enheten, som ofte allerede inneholder et bestemt sett med kart.

Trinn 6

Bla også på Internett etter alternativ programvare for telefonmodellen din, som vil oppdatere og laste ned navigatorkartene i en mer praktisk rekkefølge for deg.

Anbefalt: