Hvordan Fjerne Passord Fra Meldinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Passord Fra Meldinger
Hvordan Fjerne Passord Fra Meldinger

Video: Hvordan Fjerne Passord Fra Meldinger

Video: Hvordan Fjerne Passord Fra Meldinger
Video: Быстрая разблокировка Отключить активацию iPhone и iCloud Заблокировать любой iPhone / iPad Любой iOS без Wi-Fi 2024, Kan
Anonim

Noen telefonmodeller sørger for et slikt element i sikkerhetssystemet som å angi et passord for individuelle menyelementer. Samtidig kan det være et ubegrenset antall forsøk på å åpne menyen.

Hvordan fjerne passord fra meldinger
Hvordan fjerne passord fra meldinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til telefonmenyen og velg parameterinnstillingen. Gå til sikkerhetsinnstillingene på telefonen din og se på menyen for et element for å installere eller låse opp bestemte data i telefonen. Velg elementet for å blokkere SMS-meldinger og velg handlingen "Slett passord" i hurtigmenyen.

Steg 2

Vær oppmerksom på at for å utføre denne handlingen, må du kjenne kombinasjonen som er spesifisert under installasjonen av beskyttelsen, siden systemet vil be deg om å bekrefte at passordet er fjernet.

Trinn 3

Skriv inn passordet du angav i vinduet som vises i riktig linje. Vær oppmerksom på språket passordet for øyeblikket blir skrevet inn på, enten du skriver inn alfabetiske eller numeriske tegn og så videre. Vær også spesielt oppmerksom på høyden på bokstavene du skriver inn, siden nesten alle telefonmodeller tar hensyn til denne parameteren (på grunn av det er det vanligvis vanskelig å huske det angitte passordet).

Trinn 4

Etter at du har deaktivert passordoppføringen når du går inn i Meldings-menyen, er det best å starte telefonen på nytt og gå inn i denne menyen etter at du har slått den på. For å returnere passordet på plass, går du til den samme sikkerhetsinnstillingsmenyen igjen og skriver inn en ny kombinasjon for å få tilgang til meldinger.

Trinn 5

Hvis du ikke kan huske passordet, kan du prøve å finne de nødvendige kombinasjonene selv, hvis antall forsøk på denne handlingen ikke er begrenset. Hvis du ikke kan angi riktig tilgangskode for meldinger, er det lite sannsynlig at du kan fjerne den selv, så kontakt spesialistene til servicesentre som betjener mobiltelefoner for å få hjelp. Det er også spesielle hackingsprogrammer, men når du bruker dem, er det best å se gjennom vurderingene av brukere som tidligere har opplevd et lignende problem.

Anbefalt: