Hvordan Lage Et Betalt Mobilnummer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Betalt Mobilnummer
Hvordan Lage Et Betalt Mobilnummer

Video: Hvordan Lage Et Betalt Mobilnummer

Video: Hvordan Lage Et Betalt Mobilnummer
Video: Sådan kommer du i gang med YouTube-annoncering | Annoncering 1/3 2024, April
Anonim

En betaltelefonlinje kan være nødvendig av eieren for forskjellige formål, og i de fleste tilfeller kan den gi god inntekt. Det er sant at du må jobbe hardt for å fortsatt få innkommende anrop betalt.

Hvordan lage et betalt mobilnummer
Hvordan lage et betalt mobilnummer

Bruksanvisning

Trinn 1

For å åpne din egen telefonlinje kan du søke etter et selskap som skal gjennomføre satsingen din, siden det nå er mange selskaper av denne typen. Du kan ofte inngå en kontrakt direkte på selskapets nettsted (hvis noen). Du kan også handle på en standard måte, det vil si kontakte kontoret personlig. Selskapets ansatte vil tilby deg flere tariffplaner å velge mellom (med forskjellige priser per samtaleminutt). Midlene fra de mottatte samtalene vil bli overført av formidlingsselskapet i elektronisk form (til et internettkort eller elektronisk lommebok) eller kontant. Metoden for overføring av penger kan diskuteres med en konsulent som vil inngå en avtale med deg.

Steg 2

De brukerne som ikke ønsker å bruke tjenestene til mellommenn, kan kontakte det offisielle kontoret til enhver mobiloperatør og diskutere muligheten og vilkårene for å få en betalt telefonlinje. Viktigst, ikke glem at du må ha en liste over dokumenter med deg (du kan sjekke hele listen på operatørens nettside eller i kundesupport-senteret).

Trinn 3

I tillegg, hvis du bestemmer deg for å kontakte en russisk mobiloperatør, må du gi en forklaring, angi årsaken til at du skal få et eget nummer. Du kan til og med måtte vente mens det valgte selskapet vurderer den innsendte søknaden og sender deg et svar.

Anbefalt: