Hvordan Laste Ned Musikk Til Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Laste Ned Musikk Til Telefonen
Hvordan Laste Ned Musikk Til Telefonen

Video: Hvordan Laste Ned Musikk Til Telefonen

Video: Hvordan Laste Ned Musikk Til Telefonen
Video: Зачем мы спасли ПРИШЕЛЬЦА от ЛЮДЕЙ В ЧЕРНОМ!? ПРИШЕЛЬЦЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, April
Anonim

Avhengig av funksjonene til mobiltelefonen din, kan du laste ned musikk til den fra datamaskinen din på en av tre måter, som hver har sine egne egenskaper.

Hvordan laste ned musikk til telefonen
Hvordan laste ned musikk til telefonen

Det er nødvendig

Mobiltelefon, PC, USB-ledning, kortleser, Bluetooth-enhet

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned musikk til telefonen via USB-kabel.

For å overføre musikk til mobiltelefonen din på denne måten, må du installere riktig programvare på PC-en. Vanligvis leveres programvaren som kreves for dette sammen med mobiltelefonen, samt USB-kabelen. Installer programmet på PCen fra den medfølgende disken, og koble deretter telefonen til datamaskinen ved hjelp av en USB-kabel. I dialogboksen som åpnes velger du "Musikk" -menyen og drar sangene du trenger inn i denne mappen.

Steg 2

Last ned musikk til telefonen din ved hjelp av en Bluetooth-adapter.

Hvis telefonen din støtter dataoverføring ved hjelp av Bluetooth-teknologi, må du følge disse trinnene. Koble Bluetooth-senderen til PC-en via USB-porten, og installer deretter programvaren som skal komme med enheten. Bruk det installerte programmet til å identifisere telefonen og synkronisere forbindelsen med den. For å overføre musikk til telefonen din, velg sangene du trenger, og høyreklikk på dem, velg elementet “Overfør på telefonen og motta hver mottatt sang.

Trinn 3

Last ned musikk til telefonen din ved hjelp av en kortleser.

Hvis telefonen din er designet for å fungere med flash-kort, trenger du en kortleser (en enhet for å jobbe med flash-kort på en PC) for å overføre musikk på denne måten. Koble kortleseren til datamaskinen og sett inn flash-kortet i den. Enheten blir identifisert som en flyttbar disk. Finn en mappe som heter "Music" i mappen med flash-stasjoner. Når du har åpnet den, må du bare kopiere musikken til denne mappen. Denne metoden er den raskeste av alle.

Anbefalt: