Alle Fordeler Og Ulemper Med Honor 10-smarttelefonen

Innholdsfortegnelse:

Alle Fordeler Og Ulemper Med Honor 10-smarttelefonen
Alle Fordeler Og Ulemper Med Honor 10-smarttelefonen

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med Honor 10-smarttelefonen

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med Honor 10-smarttelefonen
Video: Актуален ли HONOR 10 в 2020 году? 2024, Kan
Anonim

Interessen til mange brukere for Honor er ganske høy. Etter utgivelsen i mai 2019 i London, ble Honor 10-smarttelefonen nesten umiddelbart en bestselger av Amazon UKs nettbutikk. Er det verdt forbrukernes oppmerksomhet, og er det behov for det?

Alle fordeler og ulemper med Honor 10-smarttelefonen
Alle fordeler og ulemper med Honor 10-smarttelefonen

Design

Utseendet til smarttelefonen er ganske attraktivt. Foran er det meste av området okkupert av skjermen. Det er minimale rammer på sidene. Over er det fremre kameraet i form av en dråpe og en høyttaler, under er en fingeravtrykkskanner.

Bilde
Bilde

Bakpanelet er helt dekket av glass, behagelig å ta på. Det etterlater ikke fingeravtrykk eller flekker, men hvis du bærer enheten i lommen sammen med små skift eller nøkler, er det stor sannsynlighet for riper på den. Derfor er det best å bære telefonen i et gjennomsiktig tilfelle, som forresten er inkludert i settet.

Bilde
Bilde

Det er også verdt å merke seg at linsen på baksiden av telefonen stikker ut. Hvis du bruker enheten uten etui, kan kameraet bli skadet.

Bilde
Bilde

Fingeravtrykkssensoren er plassert under skjermen og er angitt med en stiplet linje. Det fungerer ganske raskt og uten avbrudd. Det skal bemerkes at modulen ikke gjenkjenner våte fingre.

Bilde
Bilde

Knappene for å slå på / av og endre volumet er på samme side. Men problemet deres er at de er veldig lydhøre for å trykke, og det ville være bedre å gjøre dem litt stivere.

Bilde
Bilde

Kamera

Hovedkameraet består av to linser. Den første har 24 MP og er ansvarlig for detaljer, den andre har 16 MP og en RGB-sensor, det vil si den er ansvarlig for fargepaletten. Hovedproblemet med å skyte i lys er at bildene kommer for lyse ut. Naturlige farger reproduseres ikke, og dette forringer kraftig bildekvaliteten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Frontkameraet har 24 MP. Det er autofokus, takket være hvilket ansikt, hår og torso bestemmes hver for seg, og bakgrunnen blir litt uskarp. Takket være kunstig intelligens trenger ikke brukeren å bry seg om å sette fokus - alt vil skje automatisk her.

Bilde
Bilde

Kameraet kan ta opp videoer i maksimal kvalitet 4K med 30 bilder per sekund, samt i FullHD (1080p) med 60 bilder per sekund. God stabilisering er verdt å merke seg. Kameraet tar video bra, spesielt for nivået. Her kan autofokus kontinuerlig bygges om, alt vil avhenge av belysningen.

Bilde
Bilde

Spesifikasjoner

Honor 10 er drevet av en HiSilicon Kirin 970 octa-core SoC parret med en Mali-G7 GPU. RAM er 4 GB, internt minne varierer fra 64 til 128 GB. Det er ikke mulig å utvide det med microSD-kort, men det er to spor for SIM-kort.

Batteriet er ganske romslig - 3400 mAh. Dette er nok til aktiv bruk av smarttelefonen hele dagen. Ladestikkontakt - USB Type-C 2.0. NFC er til stede.

Anbefalt: