Hvordan Lese Andres Tekstmeldinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese Andres Tekstmeldinger
Hvordan Lese Andres Tekstmeldinger

Video: Hvordan Lese Andres Tekstmeldinger

Video: Hvordan Lese Andres Tekstmeldinger
Video: Hvordan aktivere lesebekreftelse på meldinger i Microsoft Teams 🤓 2024, Kan
Anonim

Hvem vil ikke vite hva andre sier om ham, eller med hvem korresponderer hans sjelevenn konstant på telefonen? Siden de fleste ennå ikke har lært å lese tanker, har smarte hoder oppfunnet mange måter å stille trenge gjennom en motstanders personlige liv. En av disse metodene er å fange opp og lese SMS fra andres telefon.

Hvordan lese andres tekstmeldinger
Hvordan lese andres tekstmeldinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer et program for å lytte til mobiltelefoner og avlytte SMS-meldinger. Det er veldig mange slike programmer på Internett (007-Mobile, Spy phone Suite …), og de kan lastes ned eller kjøpes fritt. Med deres hjelp kan du avlytte mobiltelefoner, ta opp telefonsamtaler eksternt i digitalt format, fange opp SMS og e-post. Ved hjelp av slike programmer kan du til og med gjøre en mobiltelefon om til en GSM-bug og spore bevegelsen til eieren. De avslører praktisk talt ikke seg selv og jobber helt autonomt.

Steg 2

Last ned programmet til datamaskinen og installer det på telefonen. Da vil alle meldinger og all informasjon fra telefonen bli overført til din personlige datamaskin. For å jobbe med programmet via en datamaskin, må du installere den nødvendige programvaren som følger med det nedlastede verktøyet.

Trinn 3

Last ned et program for å avlytte SMS på telefonen og send det via Bluetooth til abonnenten du vil spore, eller finn ut noe som kompromitterer ved ham. Det er bærbare versjoner av slike programmer som støtter nesten alle moderne mobiltelefoner, iPhones, iPads og så videre.

Trinn 4

Ta din motstanders mobiltelefon i besittelse i fem til ti minutter, hvis mulig, og bruk en USB-kabel for å laste ned et program for å fange opp SMS på telefonen. Eieren av en slik mobiltelefon vil bare kunne oppdage spyware ved å bevisst fordype seg i innstillingene og programmene. Spionvare oppdager ikke seg selv eller gir bort. Hvis telefonen til "avdelingen" din ikke er veldig sterk eller, si, med lite minne, kan et slikt program oppdages av det faktum at mobilen vil bremse eller fryse. Ellers er dette en helt usynlig og brukervennlig tjeneste.

Anbefalt: