Hvordan Sende Et Bilde Fra Telefonen Din Til E-post

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Et Bilde Fra Telefonen Din Til E-post
Hvordan Sende Et Bilde Fra Telefonen Din Til E-post

Video: Hvordan Sende Et Bilde Fra Telefonen Din Til E-post

Video: Hvordan Sende Et Bilde Fra Telefonen Din Til E-post
Video: Сердечная Рана 19 серияна русском языке (Фрагмент №2) | Kalp Yarası 19.Bölüm 2.Fragmanı 2024, April
Anonim

Det tar lang tid å overføre bilder fra mobiltelefonen til datamaskinen. Det ville være mye mer praktisk å sende dem på forhånd til deg selv i e-postboksen din. Og moderne telefoner har denne funksjonen.

Hvordan sende et bilde fra telefonen til e-post
Hvordan sende et bilde fra telefonen til e-post

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første måten å sende et bilde fra telefonen til datamaskinen din er å bruke en nettleser. Hvis den virtuelle Java-maskinen på telefonen din ikke tillater tilgang til filsystemet, vil du ikke kunne bruke nettlesere Opera Mini, UCWEB, BOLT eller lignende. Vi må bruke den innebygde nettleseren på telefonen. Hvis du har tilgang til filsystemet for applikasjoner, bruk en tredjeparts nettleser.

Steg 2

Forsikre deg om at telefonen din er konfigurert med riktig tilgangspunkt (APN). Hvis det er en slik mulighet, koble til den billigste av de ubegrensede takstene for Internett-tilgang. Bytt til den såkalte PDA-versjonen av webgrensesnittet til e-posttjenesten du bruker. Den skiller seg fra WAP-versjonen ved å bruke HTML i stedet for WML, fra den vanlige versjonen - ved fravær av komplekse skript og applets. Begynn å komponere et nytt brev. Skriv inn adresse, emne og melding som vanlig. Hvis du sender bildet til deg selv, vennligst skriv inn din egen adresse. Legg ved en bildefil (hvordan du gjør dette avhenger av nettleseren og e-posttjenesten). Hvis du bruker UCWEB, kan du velge en fotomodus, ta et bilde og umiddelbart legge ved når du legger ved en fil. Legg ved flere filer om nødvendig. Send en melding.

Trinn 3

Hvis telefonen din kjører på operativsystemene Symbian, Android eller Windows Mobile, installerer du en e-postklient ved hjelp av SMTP- eller POP3-protokollen. Noen telefoner inneholder allerede slike programmer i fastvaren. Fremgangsmåten for å sende et bilde til e-post på denne måten avhenger av klienten som brukes.

Trinn 4

Hvis du ikke har ubegrenset tilgang til Internett, men sending av ubegrensede MMS-meldinger er aktivert, må du først spørre konsulenten til operatørens kundeservice om denne tjenesten er ubegrenset for sending av meldinger til e-postadresser. I så fall oppgir du telefonnumrene (inkludert dine egne). Hvis det ikke er mulig å legge inn bokstaver i stedet for tall i det tilsvarende feltet, holder du nede pund-tasten i omtrent to sekunder. Husk at når du er tilkoblet uten grense, reduserer noen operatører den maksimale mulige meldingsstørrelsen fra 300 til 150 kilobyte. Vær også oppmerksom på at denne tjenesten vanligvis innebærer tariffisering av de 301. og alle påfølgende meldinger til slutten av dagen, og i perioden fra 00:00 til 04:00, vil ubegrenset kanskje ikke fungere i det hele tatt.

Anbefalt: