Hvordan Montere En Manuell Kjøttkvern

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Montere En Manuell Kjøttkvern
Hvordan Montere En Manuell Kjøttkvern

Video: Hvordan Montere En Manuell Kjøttkvern

Video: Hvordan Montere En Manuell Kjøttkvern
Video: how to assemble manual meat grinder 2024, Kan
Anonim

Det moderne mennesket er så vant til mekaniserte apparater at han til tider ikke engang kan montere en manuell kjøttkvern. Faktisk hva skal jeg gjøre med alle disse uforståelige jernbitene. Hva er denne pennen til? Hva slags skrue? Hva slags propell? Er dette en kjøttkvern eller et undervannsplan?! Det er bare det at hodet mitt deler seg fra alle disse vanskelighetene, fra alt dette oppstyret! Og forresten, vil en manuell kjøttkvern være mye mer pålitelig enn alle matprosessorer til sammen. Med forsiktig håndtering vil denne enheten fremdeles betjene oldebarnebarn. Som de sier, for alltid! Så hvordan monterer du en manuell kjøttkvern?

Hvordan montere en manuell kjøttkvern
Hvordan montere en manuell kjøttkvern

Det er nødvendig

  • Boliger
  • Helical aksel
  • Kniv
  • Gitter
  • Skruering
  • En penn
  • Skru
  • To pakninger

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du er kroppen til en manuell kjøttkvern. Det er verdt å merke seg at den er laget av rustfritt metall slik at den rullede massen ikke oksiderer når den samhandler med en manuell kjøttkvern. Kroppen - den største delen - har tre hull. Produkter for rulling plasseres i det traktformede hullet. Du trenger ikke å berøre den. Legg merke til det store runde hullet. Ta skrueakselen og sett den inn i dette hullet til den stopper. Den spiralformede skaftet er designet for å skyve den rullende massen mot knivbladene.

Steg 2

Ta kniven. Denne delen ser ut som en propell, men mer, selvfølgelig, en shuriken - kastevåpenet til japanske ninjaer. Kasting anbefales imidlertid ikke. Skyv kniven på den spiralformede skaftet slik at den konkave siden av kniven passer tett mot skaftet. Hvis du setter den på feil, vil ikke kniven til en manuell kjøttkvern kunne male den rullede massen.

Trinn 3

Kjøttkvernen vil ikke kunne male produktet uten grillen. Ta et rist, et rundt, flatt stykke med hull. Den minner noe om et stykke pølse. Legg den på kniven. Risten skal passe tett mot den flate siden av kniven. For å forhindre at risten snur med kniven, er det en liten sideutsparing på den. Det skal samsvare med fremspringet på kvernkroppen. Hvis du installerer risten riktig, vil den raspe massen komme ut av hullene.

Trinn 4

Fest kniven og rist med en ring. Kanskje modellen din har en tråd på innsiden. Tråden skal også være rundt det runde hullet der du satte inn spiralformet skaft, kniv og rist. Tre ringen rundt det runde hullet til den stopper.

Trinn 5

Skyv avstandsstykket på baksiden av propellakselen. Ta et håndtak og fest det. Bruk et ekstra avstandsstykke. Fest håndtaket med spesialskruen. Kjøttkvernen er klar til bruk. Det gjenstår bare å feste den manuelle kjøttkvernen til den flate overflaten på bordet.

Anbefalt: