Hvordan Velge En Ledet TV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Ledet TV
Hvordan Velge En Ledet TV

Video: Hvordan Velge En Ledet TV

Video: Hvordan Velge En Ledet TV
Video: Hvordan velge riktig TV? Elkjøp forklarer 2024, April
Anonim

Blant mangfoldet av moderne TV-er kan det være ganske vanskelig å velge en TV som passer for oss, slik at den utfører de funksjonene vi trenger, tilsvarer bestemte dimensjoner og passer inn i det indre av leiligheten. Selv om LCD-TV-er er ganske populære, er LED-er like gode som kontrast og fargespekter.

Hvordan velge en ledet TV
Hvordan velge en ledet TV

Bruksanvisning

Trinn 1

LED-teknologi har fordeler fremfor den populære LCD-skjermen. For det første er det en dyp svart farge. For det andre et bredere fargespekter. For det tredje et økt kontrastforhold. Og for det fjerde, den nye generasjonen LED-bakgrunnsbelysning.

Først må du bestemme hvilken skjermstørrelse du liker. LED-TV er vanligvis installert i store hovedrom, haller og stuer. Modeller under 42 tommer er knapt tilgjengelig for salg. Samtidig, hvis du sitter i kort avstand fra TV-en eller bruker spillkonsoller på den, bør du heller ikke ta en stor diagonal. Sjekk om TV-en din er Full HD og HD Ready hvis du har tenkt å se HD-video. Hvis hele familien vil være foran skjermen, er en LED-TV det beste valget sammenlignet med en LCD, fordi LED har størst mulig synsvinkel.

Steg 2

TV-skapets designbeslutning spiller også en viktig rolle. Velg fargen på saken som er i harmoni med innredningen i rommet der TV-en skal være. Det er kanskje ikke bare kjedelig matt svart, men blank sort er ferskere og mer privilegert. Vurder også sølv, hvitt, brunt og andre farger til LED-TV-skapet ditt.

Trinn 3

Til slutt, ikke glem å velge LED-bakgrunnsbelysning rundt kantene på skjermen: den kan bare være hvit eller RGB-gruppert, dvs. har mange farger og nyanser. Hvit bakgrunnsbelysning er den mest økonomiske, og hvite bakgrunnsbelyste TV-er er vanligvis tynnere. Det er også LED-TV-er med Quattron-teknologi, som lar deg bytte mellom fire forhåndsinnstilte sidelysfarger. RGB- og Quattron-bakgrunnsbelysning garanterer naturlig fargegjengivelse og høy kontrast.

Anbefalt: