Hvordan Velge De Rette Hodetelefonene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge De Rette Hodetelefonene
Hvordan Velge De Rette Hodetelefonene

Video: Hvordan Velge De Rette Hodetelefonene

Video: Hvordan Velge De Rette Hodetelefonene
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Moderne hodetelefoner brukes sammen med datamaskiner, telefoner, mp3-spillere, TV-apparater og andre enheter. Når du velger hodetelefoner, er det viktig å studere flere viktige nyanser på forhånd.

Hvordan velge de rette hodetelefonene
Hvordan velge de rette hodetelefonene

Hvor hodetelefonene skal brukes

Valget av en passende modell avhenger sterkt av hvilken enhet hodetelefonene skal brukes med. Hvis du planlegger å koble hodetelefoner til spilleren og alltid ha dem med deg, bør du være oppmerksom på øretelefoner i øret. Dessverre er mange av dem ikke i stand til å formidle den fulle fullstendigheten av moderne musikk. For den beste lydkvaliteten under alle forhold, bruk våre for store aktive støyreduserende hodetelefoner.

Typer hodetelefoner

Vurder hvilken type montering som er best for deg. Følgende alternativer kan skilles ut:

- hodetelefoner med hodebånd. Kabelen kan kobles fra den ene eller begge sider;

- krokfeste. Hodetelefonene klamrer seg til øreklokken. Høyttalerne er plassert overfor øregangen;

- occipital tilknytning. On-ear hodetelefoner, som er festet på baksiden av hodet;

- innlegg. Dette er en klassisk versjon av små hodetelefoner som settes inn i auricleen;

- type kanal. Svært lik ørepropper, men hodetelefonene holdes på plass av en silikonpute (gummi). Den åpenbare fordelen er høy lydisolasjon. Det er viktig å merke seg at denne typen ikke anbefales for utvidet lytting.

Spesifikasjoner

Hovedparametrene du bør være oppmerksom på når du velger hodetelefoner, anses å være følgende egenskaper: følsomhet, impedans, frekvensområde, kraft og harmonisk forvrengning.

Power er ansvarlig for volumet på musikkavspilling. Høyeffektive hodetelefoner bruker mer strøm, noe som raskt tømmer batteriet til spilleren eller smarttelefonen.

Mange produsenter er veldig glad i å vise frem et bredt frekvensområde. En person er i stand til å oppfatte lyd i området 20-20000 Hz. Likevel, hvis parameteren 15-25000 Hz er angitt på hodetelefonene, indikerer dette generelt høy kvalitet på høyttalerne.

Følsomhet er en annen egenskap som er ansvarlig for lyden av de gjengitte lydene. Den ideelle verdien bør betraktes som 95 dB eller mer. Det er akseptabelt å bruke hodetelefoner med lavere følsomhet med en PC eller stasjonært lydsystem.

Impedans er en prioritet når du velger hodetelefoner til en smarttelefon eller mp3-spiller. Enheter med impedans høyere enn 32 ohm vil spille veldig stille, noe som forhindrer deg i å nyte musikken din. Det er bedre å velge hodetelefoner med en impedans på 16-32 ohm.

Hodetelefoner og hodetelefoner til hjemmet

Når du velger hodetelefoner til hjemmet ditt, må du ta hensyn til ledningens lengde og kvalitet. For å koble enheter til TV-en er det spesielle modeller med en kabellengde på mer enn 3,5 meter. Når du arbeider ved en datamaskin, vil den ideelle løsningen være å kjøpe et hodesett - hodetelefoner med innebygd mikrofon.

Trådløse hodetelefoner

Når du velger denne typen, skal to egenskaper skilles ut: typen radiooverføring og prinsippet om strømforsyning. Enheter med en infrarød sender fungerer bare innenfor adapterens synsfelt. Hvis du planlegger å lytte til musikk mens du flytter rundt i leiligheten, kan du kjøpe hodetelefoner som fungerer via radio eller Bluetooth.

Noen selskaper produserer modeller med et innebygd batteri. Et åpenbart pluss er at det ikke er behov for å bytte batterier med jevne mellomrom. Dessverre, etter omtrent et års aktiv bruk, kan batterikapasiteten reduseres betydelig. Du må koble hodetelefonene til dockingstasjonen mye oftere.

Konklusjon

Viktigst, husk å prøve hodetelefonene dine før du kjøper. Bedre til og med å bruke 10-15 minutter i dem. Mange, selv de mest vellykkede hodetelefonmodellene, er ikke egnet for visse mennesker på grunn av individuelle egenskaper. Hodetelefoner skal ikke trykke på øreklokken, øreputene skal være myke. For langvarig bruk er det bedre å velge modeller med stofffinish - i dem vil ikke ørene svette mye.

Anbefalt: