Hvordan Man Bare Legger Igjen En Stemme I En Sang

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bare Legger Igjen En Stemme I En Sang
Hvordan Man Bare Legger Igjen En Stemme I En Sang

Video: Hvordan Man Bare Legger Igjen En Stemme I En Sang

Video: Hvordan Man Bare Legger Igjen En Stemme I En Sang
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Akkurat som ingeniører har ikke hastverk med å avsløre hemmelighetene til designene sine, deler musikere sjelden noe annet enn sanger med publikum. Noen ganger viser det seg imidlertid at det ikke er det endelige materialet som er nødvendig, men kildematerialet - for eksempel en vokal del fra en eller annen komposisjon.

Hvordan man bare legger igjen en stemme i en sang
Hvordan man bare legger igjen en stemme i en sang

Det er nødvendig

Adobe Audition 3.0

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer Adobe Audition 3.0. Du trenger også Center Channel Extractor VST-plugin, som du kan laste ned fra lydredigeringssider.

Steg 2

Lag en kopi av sangen du vil hente ut vokal fra. Det er å foretrekke hvis det er en komposisjon innspilt i høykvalitetsformat med minimal komprimering. Åpne den med Audition.

Trinn 3

Åpne menyen Effekt -> Stereobilde -> Center Channel Extractor. Et vindu med et dusin glidebrytere for redigering av plugin-modulen vises på skjermen. Enhver sang har et unikt sett med frekvenser inkludert, og det er derfor ingen universell betydning for hver parameter. For å oppnå den beste kvaliteten på den kappede acapellaen, kan du bare gå gjennom flere innstillinger.

Trinn 4

I Extract Audio From-elementet spesifiserer du tidssonen der vokalen befinner seg. Den "venstre" delen er begynnelsen, henholdsvis "høyre", midten. Hvis du trenger et bestemt fragment, velg deretter parameteren "selektivt" og angi redigeringsområdene.

Trinn 5

Beskriv stemmen i frekvensområdet. Den menneskelige stemmen kan bare høres i et bestemt frekvensområde, som du trenger å definere. Brukeren får alternativene Male Voice, Female Voice, Bass og Full Spectrum som tilsvarer henholdsvis mann, kvinne og bass. Hvis det er flere vokalister, er det å foretrekke å velge det siste elementet, som kutter ut alle frekvenser som er tilgjengelige for menneskelige bunter. Denne innstillingen er imidlertid "grov" og reduserer den endelige kvaliteten.

Trinn 6

Flytt senterkanalnivå til høyre på panelet.

Trinn 7

Bruk Volume Boost Mode etter eget skjønn.

Trinn 8

I underelementet Descrimination Settings er det en pakke med innstillinger for lydredigering. Crossover setter musikknivået (skift til 0-7%); Fasediskriminering er middels og høy; du må eksperimentere med Amplitude Discrimination / Bandwidth fra sak til sak. Spectral Decay Rate er en integrerende og utjevnende parameter, dens verdi varierer fra 80 til 100%. Velg FFT-størrelse i området 4096 - 10240; Overlegg - 3-9; Intervallstørrelse - 10-50 ms; Vindusbredde - 30-100%.

Trinn 9

Når du har endret innstillingene, klikker du på "Rediger" og lagrer miksen, som bare stemmen gjenstår fra. Hvis stemmekvaliteten er utilfredsstillende, endrer du innstillingene innenfor det angitte området.

Anbefalt: