Hvordan Skrive Ut Bilder Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Ut Bilder Hjemme
Hvordan Skrive Ut Bilder Hjemme

Video: Hvordan Skrive Ut Bilder Hjemme

Video: Hvordan Skrive Ut Bilder Hjemme
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, April
Anonim

For å skrive ut bilder trenger du ikke å besøke et fotostudio - denne prosedyren kan gjøres hjemme. Dette krever en skriver som støtter fargeutskrift.

Hvordan skrive ut bilder hjemme
Hvordan skrive ut bilder hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke har en skriver for utskrift, velger du en av de som tilbys på markedet: de mest populære er enheter fra Epson, HP, Canon. Avhengig av priskategori, vil de ha visse tilleggsfunksjoner.

Steg 2

Kjøp et sett med fargeblekkpatroner til skriveren. Hver modell har sine egne spesifikke typer patroner. De kan være enten enfarge eller flerfargede, de kan presenteres i et sett eller selges separat. For å skrive ut bilder, må du kjøpe et fargesett.

Trinn 3

Kassetter er klassifisert som originale og ikke-originale. Original er de som produseres direkte av skriverprodusenten. Ikke-originale produseres av tredjepartsprodusenter. Fordelene deres inkluderer en lavere pris, og ulempene er ofte dårligere kvalitet, og kanskje viktigst, fratakelse av skriverens garanti.

Trinn 4

En annen forbruksvare du trenger for utskrift er fotopapir. Den kommer i to typer: matt og blank. Velg størrelsen etter dine preferanser: 10x15, 15x20 eller A4. Papiret kan også være merkevare eller tredjepart. Bruk av sistnevnte, som tilfellet er med kassetter, annullerer ikke garantien.

Trinn 5

Hvis du skal skrive ut bilder kontinuerlig og i store mengder, bør du vurdere å installere et kontinuerlig blekkforsyningssystem (CISS). Dette designet er en samling av flere beholdere koblet sammen som er koblet til skriveren. Etter hvert som blekk av en eller annen farge forbrukes, fylles de i riktig beholder. Fordelene ved å bruke CISS inkluderer betydelige besparelser i utskriftskostnader. Men det er også ulemper: Installasjonen annullerer garantien for skriveren, og utskriftskvaliteten kan forringes noe.

Anbefalt: