Hvor Kan Jeg Kjøpe Kindle Fire

Hvor Kan Jeg Kjøpe Kindle Fire
Hvor Kan Jeg Kjøpe Kindle Fire

Video: Hvor Kan Jeg Kjøpe Kindle Fire

Video: Hvor Kan Jeg Kjøpe Kindle Fire
Video: Читалка Kindle Paperwhite 4 | ожидание/реальность | Как выбирали?почему решили? Стоит ли покупать? 2024, Kan
Anonim

Amazons Kindle Fire e-reader begynte produksjonen i 2011 og ble uoffisielt fakturert som "iPad-drapsmannen." Den lave prisen satte umiddelbart den nye e-rytteren blant de mest populære nye produktene.

Hvor kan jeg kjøpe Kindle Fire
Hvor kan jeg kjøpe Kindle Fire

Det er ikke noe overflødig i utformingen av det nye "lesesalen", mens alt gjøres veldig forsvarlig. Materialer av høy kvalitet, fravær av hull mellom panelene, knirker og andre mindre feil på bakgrunn av ganske anstendige tekniske egenskaper og en lav pris ($ 200) - alt dette gjorde den nye nettbrettet umiddelbart til en av de mest populære enhetene. I Russland er prisen omtrent 7500 rubler.

Noen eksperter mener at en så lav pris for en nettbrett i denne klassen skyldes at Amazon selger den til kostpris, eller til og med med tap. I dette tilfellet forventer produsenten at inntektene ikke kommer fra salg av enheten, men kjøp av digitalt innhold av brukeren i amazon.com nettbutikk.

Det var den lave prisen på nettbrettet mot bakgrunn av gode tekniske egenskaper som førte til at det begynte å selge ut veldig raskt, og ved begynnelsen av høsten 2012 hadde selskapet solgt alle lagrene av produserte enheter. Dette betyr at det ikke lenger er mulig å kjøpe en gadget på produsentens nettsted. Imidlertid er det fremdeles en mulighet til å kjøpe Kindle Fire i noen nettbutikker som ennå ikke har hatt tid til å selge alle de kjøpte nettbrettene. Du kan søke etter den i butikker som: ReaderONE, GadgetGadget, Torg-PC, SotMarket.ru, JUST.ru.

Hvis du liker dette nettbrettet, må du skynde deg med kjøpet, ettersom det ikke er noen nyankomne av Kindle Fire. Det er imidlertid ikke lenger tvil om at Amazon lanserer produksjonen av Kindle Fire 2 - en oppdatert "leser", som presentasjonen mest sannsynlig vil finne sted 6. september. Den nye nettbrettet har en innebygd mikrofon for videosamtaler og et frontvendt kamera, og det kan fungere med Skype. Det er også informasjon om at geolokaliseringsfunksjonen er implementert i gadgeten. Prisen på den nye modellen er ennå ikke kunngjort, men den vil helt sikkert være lav. Derfor kan det være fornuftig å vente litt på å få en ny nettbrettmodell fra Amazon.

Anbefalt: