Hvordan Skru Ned Høyttalervolumet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skru Ned Høyttalervolumet
Hvordan Skru Ned Høyttalervolumet

Video: Hvordan Skru Ned Høyttalervolumet

Video: Hvordan Skru Ned Høyttalervolumet
Video: Slik øker du volumet på din bærbare høyttalere på Windows 8 / Windows 10 2024, Kan
Anonim

Høyt høyttalervolum er bra, men ikke alltid. Noen ganger, når den innebygde volumkontrollen ikke hjelper, kan du ty til de såkalte livshackingsmetodene og senke høyttalervolumet selv. Mange slike metoder er oppfunnet, men noen av dem vil vi liste opp.

Hvordan skru ned høyttalervolumet
Hvordan skru ned høyttalervolumet

Bruksanvisning

Trinn 1

Sett volumnivået til høyttalerne på datamaskinen til et minimum ved å gå til spesialmenyen. Gå til "Start" -menyen, velg "Kontrollpanel" der. Et eget vindu på kontrollpanelet åpnes, der du trenger å finne ikonet "Lyder og lydenheter". Gå inn i den og velg "Volum" -fanen. Juster volumet til et akseptabelt nivå og klikk på "OK" -knappen.

Steg 2

Kjøp en impedans på ca 100 ohm med en effekt på ca 1-2 watt og koble i serie med høyttalerne. Motstandsspenningen vil samhandle med lydgjengivelsen og vil redusere høyttalervolumet. Du kan også kjøpe en 1, 0-0, 5 kW nichrome spiral i en spesialforretning og få ekstra motstand ut av den.

Trinn 3

Lodde motstanden i en ledning som går fra forsterkeren til høyttaleren. Høyttaleren vil da høres litt roligere ut. Dette alternativet er bare mulig med et fast volum hvis du ikke øker og reduserer hele tiden. Kjøp et par dusin 5-10 ohm motstander med lav motstand og koble dem parallelt. Ti parallelle 10 ohm motstander vil gi 1 ohm. Dette legger opp total kraft.

Trinn 4

Last ned et spesialverktøy for å justere lydvolumet på Internett. Det vil hjelpe deg med å øke / redusere eller nivåere lyden i en egen fil eller gruppe av filer. For å gjøre dette, åpne filene, lydnivået du vil endre. Skriv ønsket lydnivå i verktøyvinduet, og programmet konverterer automatisk disse filene. Du kan angre endringene og sette volumnivåene tilbake til opprinnelig tilstand.

Trinn 5

Demonter høyttalerboksen og ta ut høyttaleren. Trekk et stykke tett klut mellom høyttaleren og lyduttaket (det er vanligvis et spesielt mesh) (hvis det er skumgummi, kan du bruke det).

Anbefalt: