Hvordan Blinke En Asus PDA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blinke En Asus PDA
Hvordan Blinke En Asus PDA

Video: Hvordan Blinke En Asus PDA

Video: Hvordan Blinke En Asus PDA
Video: Asus ROG G51VX - RX05 Disassembly 2024, Kan
Anonim

Firmware-programmer for Asus lomme-datamaskiner er alltid installert i enheten, avhengig av modell, så vel som typen firmware. Hvordan produserer jeg denne firmware?

Hvordan blinke en asus PDA
Hvordan blinke en asus PDA

Det er nødvendig

  • - microSD-minnekort;
  • - ledning for å koble enheten til en datamaskin;
  • - SZU;
  • - firmware for din modell.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et microSD-kort og formater det i FAT16-filsystemet (ikke forveksle med FAT32). Kortstørrelsen bør ikke overstige 2 GB. Koble lomme-PC-en til en vekselstrømkilde. Søk på Internett etter firmwareprogrammer for din bærbare enhetsmodell. Last ned den som passer deg til datamaskinen.

Steg 2

Når du har lastet ned, må du sjekke filene i arkivet for virus og ondsinnet kode, selv om du lastet dem ned fra en pålitelig kilde. Det er alltid best å laste ned fastvaren fra den offisielle nettsiden til produsenten av enheten, men hvis du laster ned fra en annen ressurs, må du sørge for at den i det minste fungerer og tilstedeværelsen av positive brukeranmeldelser, siden et blinkende program av dårlig kvalitet ofte kan ødelegge PDA uten mulighet for selvgjenoppretting.

Trinn 3

Les nøye instruksjonene for fastvaren du lastet ned, vanligvis ligger den i samme arkiv med installasjonsfilene. I noen tilfeller kan du se nedlastingssiden for en detaljert prosess. Følg instruksjonene nøye, kopier firmwarefilene til det forberedte formaterte MicroSD-kortet.

Trinn 4

Deretter starter du prosessen i henhold til instruksjonene. I noen tilfeller kan du bruke USB-kabler til å koble til en datamaskin, og noen ganger vil bare en vegglader gjøre det. Svært sjelden utføres blinking med bare ett batteri som strømkilde.

Trinn 5

Hvis du ikke er sikker på at du vil kunne blinke Asus PDA selv, kan du ta enheten til et spesialisert servicesenter, der de vil installere den nødvendige programvaren for deg med minimal skade på enheten.

Anbefalt: