Hvordan Sjekke Hvor Abonnenten Er

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Hvor Abonnenten Er
Hvordan Sjekke Hvor Abonnenten Er

Video: Hvordan Sjekke Hvor Abonnenten Er

Video: Hvordan Sjekke Hvor Abonnenten Er
Video: Spirit Radar Эксперимент! Вызвал волшебного гнома? Spirit Radar Experiment! Summoned the magic gnome 2024, April
Anonim

Noen russiske teleoperatører (MTS, MegaFon og Beeline) tilbyr sine kunder å bruke tjenesten til å søke etter andre abonnenter. Det er bare å ringe et spesialnummer, og det vil være mulig å finne ut hvor en person befinner seg ved mobiltelefonen.

Hvordan sjekke hvor abonnenten er
Hvordan sjekke hvor abonnenten er

Bruksanvisning

Trinn 1

Tjenesten som tilbys av teleoperatøren "MTS" kalles "Locator". Den lar deg raskt beregne plasseringen til en annen abonnent med kortnummer 6677. Det skal bemerkes at nummeret er tilgjengelig døgnet rundt. Før du bruker tjenesten, må du imidlertid aktivere den med det allerede angitte nummeret. Etter denne prosedyren, kan du umiddelbart sende søket ditt. For alle kunder i selskapet er bruken av Locator og tilknytningen helt gratis.

Steg 2

Operatøren "MegaFon" tilbyr også en tjeneste, men den kan være av to typer. En av dem er kun ment for en bestemt krets av abonnenter, nemlig for barn og deres foreldre. Her er tariffplanene, hvis klienter kan koble til den første typen Locator: Smeshariki og Ring-Ding. Vær oppmerksom på at operatøren kan endre vilkårene for denne tjenesten når som helst, inkludert å endre listen over spesifiserte tariffer. For oppdatert informasjon, kan du henvise til det offisielle nettstedet til MegaFon-selskapet.

Trinn 3

Tjenesten av den andre typen leveres til alle abonnenter av operatøren, uten unntak, denne "Locator" er tilgjengelig på alle takstplaner. Men før du bruker tjenesten, må du først koble den til. For dette "MegaFon" opprettet nettstedet locator.megafon.ru. På den kan du fylle ut en søknad og sende den til operatøren. Så snart han mottar og behandler forespørselen din, sendes en SMS-melding til telefonen din, som inneholder all informasjonen du er interessert i om hvor en annen person befinner seg.

Trinn 4

Beeline-abonnenter kan også bruke locatoren. For å gjøre dette må de sende en SMS-melding til kortnummer 684. I teksten, sørg for å angi den latinske bokstaven L. Kostnaden for hver forespørsel om abonnentsøk kan spesifiseres på den offisielle nettsiden til teleoperatøren.

Anbefalt: