Canon Vs Sony: Hvilket Kamera Er Bedre?

Innholdsfortegnelse:

Canon Vs Sony: Hvilket Kamera Er Bedre?
Canon Vs Sony: Hvilket Kamera Er Bedre?

Video: Canon Vs Sony: Hvilket Kamera Er Bedre?

Video: Canon Vs Sony: Hvilket Kamera Er Bedre?
Video: Canon EOS R6 против Sony a7 IV против Nikon Z6 II: какую камеру СЛЕДУЕТ покупать? (2022 год) 2024, Kan
Anonim

Canon eller Sony - hvilket kamera du skal velge. Dette spørsmålet blir ofte ikke bare stilt av nybegynnere, men også av profesjonelle. Tross alt er disse merkene av kameraer blant de mest populære og ofte brukte. For å gjøre det beste valget, må du veldig tydelig forstå hva som er forskjellen mellom dem og hva deres fordeler og ulemper er,

Canon vs Sony: Hvilket kamera er bedre?
Canon vs Sony: Hvilket kamera er bedre?

Canon- og Sony-kameraer kan være både digitale pek-og-skyt-kameraer og DSLR-er. I det første tilfellet snakker vi om små kameraer designet utelukkende for amatørfotografering. I det andre - om kameraer, som brukes til forskjellige fotografiske arbeider.

Det bør tas i betraktning at kvaliteten på moderne kameraer er på et ganske høyt nivå, og du kan ta bilder av høy kvalitet ved hjelp av et amatørkamera.

Både Canon-kameraer og Sony-kameraer kan grovt deles inn i 3 grupper:

- amatør;

- avansert amatør;

- profesjonell.

Canon-kameraer

Når du velger et Canon-kamera, må du først se på bokstavene og tallene som indikerer hvilken modell som er foran deg. Jo mindre tall, jo mer avansert modellen, jo bredere er funksjonaliteten.

Canon-kameraer i dag, selv de i den avanserte profesjonelle kategorien, er kraftige. For eksempel har de en roterende berøringsskjerm, rask opptak i hele serien, utmerket videoopptak.

I tillegg har Canon et ganske godt fokus. Og dette gjør at kameraet takler selv fotografering under vanskelige forhold og om natten. Når det gjelder videokvaliteten, må du se på modellen. Naturligvis vil små såpekasser skyte mye verre enn amatør semi-profesjonelle kameraer.

Det er eksperter som hevder at høykvalitets videoopptak med Canon bare kan fås ved hjelp av profesjonelle kameramodeller. For amatører er ikke mekanismen tilpasset for å fokusere med et hevet speil.

Sony-kameraer

Sony-kameraer har også et bredt utvalg av modeller. Dette er små kameraer som brukes av amatører, såpefat med avtagbar optikk og speilreflekskameraer. Hver art har sine egne fordeler. Men generelt preges alle av den høye bildekvaliteten, påliteligheten til selve enheten og dens holdbarhet.

Ved hjelp av et Sony-kamera, sier eksperter, kan du få liv til hvilken som helst, til og med den mest dristige kreative ideen.

En av fordelene med Sonys teknologi for hobbyister er prisen på kameraer. Det er ganske demokratisk og tilgjengelig for de fleste kjøpere.

Sony bruker de nyeste teknologiene som SmileShutter og forbedret ansiktsfokusering for å få enda bedre bilder og redusere sjansen for skjevt smil og uskarpe bilder.

Det er nesten umulig å bestemme hvilken av enhetene - Canon eller Sony - som er bedre. Tross alt har de samme grunnleggende funksjonalitet: foto- og videoopptak, timer, eliminering av røde øyne, etc. Men hver bruker velger nyansene for seg selv. Så for eksempel, hvis en person bare er engasjert i fotografering og ikke trenger video, vil han ikke bry seg om at videokvaliteten til en amatør Canona ikke er veldig bra.

For det meste har hvert merke sine egne fans, og de velger kameraet ut fra sine egne preferanser, uten å studere andres anmeldelser og meninger. Det eneste de kan sammenligne er de tekniske egenskapene til visse modeller.

Anbefalt: