Hvordan Overføre Video Fra Kameraet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Video Fra Kameraet
Hvordan Overføre Video Fra Kameraet

Video: Hvordan Overføre Video Fra Kameraet

Video: Hvordan Overføre Video Fra Kameraet
Video: Опасные связи | Выпуск 56 2024, Kan
Anonim

Videokameraer har lenge sluttet å være en egenskap bare for profesjonelle, og de er mye brukt til å lage hjemmevideoarkiver. Videoen som er tatt av kameraet kopieres vanligvis til en datamaskin for videre behandling eller brenning til DVDer.

Hvordan overføre video fra kameraet
Hvordan overføre video fra kameraet

Det er nødvendig

  • - datakabel;
  • - drivere for videokameraer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble videokameraet du vil overføre video fra, til datamaskinen ved hjelp av datakabelen. Sett den ene enden av den (vanligvis flat og liten) inn i kamerakontakten, og den andre, merket eller med et USB-ikon, i USB-porten på datamaskinen, ved hjelp av en USB-forlengelseskabel om nødvendig. Hvis det er nødvendig, installerer du videokamera driverne, som vanligvis følger med kameraet og leveres i form av CDer.

Steg 2

Vent til datamaskinen oppdager videokameraet som er koblet til det. Etter at "Autorun" -vinduet vises, kan du lese alle mulige alternativer for handlinger på videokamerafilene. Dobbeltklikk på "Åpne" eller klikk en gang på denne påskriften og på OK-knappen i "Autostart" -vinduet.

Trinn 3

Åpne "Videos" -mappen eller en annen mappe som kan være tilknyttet videofiler (mappenavnene er forskjellige for forskjellige merker av videokameraer) i nettleservinduet til mapper og filer som ligger på kameraets stasjon. Velg en eller flere filer. For å gjøre det lettere å velge flere videofiler, trykk på Skift eller Ctrl-tasten.

Trinn 4

Velg filer ved å klikke på dem med musen. Hvis du trykker på Skift, markerer du alle filene som er mellom de to ved å klikke på den første filen og deretter på den siste. Hvis du holder Ctrl nede, kan du klikke på filene vilkårlig.

Trinn 5

Trykk på Ctrl + C på tastaturet for å kopiere de valgte filene, eller klikk på en av filene med høyre museknapp eller styreflate en gang. I rullegardinmenyen velger du "Kopier". Åpne mappen på datamaskinen der du vil plassere videoen. Lim inn videoen ved å trykke Ctrl + V eller klikk på et tomt område i mappen med høyre museknapp eller berøringsplate og velg "Lim inn" fra hurtigmenyen.

Trinn 6

Hvis du av en eller annen grunn ikke vil okkupere utklippstavlen, reduserer du vinduet med de valgte filene og bare drar dem til skrivebordet, og deretter flytter du dem til katalogen du trenger på datamaskinen.

Trinn 7

Når videooverføringen er fullført, deaktiverer du kameraet i "Sikker fjerning av maskinvare og disker" på oppgavelinjen på PCen.

Anbefalt: