Alle Fordeler Og Ulemper Med OnePlus 6

Innholdsfortegnelse:

Alle Fordeler Og Ulemper Med OnePlus 6
Alle Fordeler Og Ulemper Med OnePlus 6

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med OnePlus 6

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med OnePlus 6
Video: OnePlus 6 актуальность в 2021. году Отзыв на ВанПлюс в 2021 году? 2024, April
Anonim

OnePlus 6 er en smarttelefon fra OnePlus med høy ytelse og et ganske bra kamera. Men er det verdt oppmerksomheten til forbrukerne, og er det behov for det?

Alle fordeler og ulemper med OnePlus 6
Alle fordeler og ulemper med OnePlus 6

Design

Utseendet er veldig annerledes enn moderne smarttelefoner. Det er veldig få elementer her som vil overraske publikum. Bakpanelet er dekket av glass, så det er best å bære enheten i en sak, slik at den ikke går i stykker etter det første høsten. I tillegg er den veldig lett tilsmusset, det er fingeravtrykk og merker på den.

En metallramme omgir smarttelefonen. Av / på-knappen er plassert på høyre side og volumvelgeren til venstre. Dette er et kjent sted for alle, og produsenten endret det ikke.

Bilde
Bilde

Kameralinsene stikker litt ut fra kroppen - omtrent en millimeter. Takket være dette bør smarttelefonen ikke gli på flate overflater, men igjen er det en risiko for å skade linsen, og det anbefales derfor å bruke enheten i en sak.

Bilde
Bilde

Fingeravtrykkskanneren er plassert rett under, og den har en ganske spesiell form. Imidlertid fungerer sensoren bra og raskt. Våte fingre kjenner dessverre ikke igjen, eller det er vanskelig å kjenne igjen.

Bilde
Bilde

Kamera

OnePlus 6 har en dobbel linse. Den viktigste har 16 MP og er utstyrt med optisk stabilisering, og generelt er det nødvendig for bilder med en god fargepalett og uten unødvendige skygger. Det andre objektivet har 20 MP og er nødvendig for større dekning av filmingen, og spiller også rollen som tilnærming, det vil si zoom.

Sammenligninger her gir ganske enkelt ikke mening, siden kameraet i det vesentlige er det samme som OnePlus 5T.

Bilde
Bilde

Men hvis det generelt er, om dagen ser bildene tatt med zoom bra ut. Men om natten kan du glemme denne muligheten - lyder og unødvendige skygger dukker opp med en gang, og fokuset finner ikke hovedelementet i bildet, så absolutt alt virker uklart.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis du ikke bruker zoom, kan du ta gode bilder selv med sterk mangel på lys, og dette skyldes først og fremst god stabilisering. Hvis det oppstår støy, kan du maskere det ved å berøre skjermen, det vil si manuell fokusering.

Spesifikasjoner

OnePlus 6 er drevet av en octa-core Qualcomm Snapdragon 845 SoC parret med en Adreno 630 GPU. RAM varierer fra 6 GB til 8 GB, intern lagring varierer fra 68 GB til 256 GB, og kan ikke utvides med et microSD-kort.

Batterikapasiteten er 3300 mAh. Dette er ganske mye - smarttelefonen kan brukes aktivt hele dagen. Det er ingen støtte for lading via trådløse enheter. Det er en hurtiglademodus Dash Charge. Gjennomsnittsprisen på en smarttelefon er fra 45 til 55 tusen rubler og vil variere avhengig av konfigurasjonen.

Anbefalt: