Hvordan Tømme Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tømme Telefonen
Hvordan Tømme Telefonen

Video: Hvordan Tømme Telefonen

Video: Hvordan Tømme Telefonen
Video: Hvordan kryptere en Android mobiltelefon 2024, Kan
Anonim

Av hensyn til fortolling av varer er det best å kontakte en erfaren megler, men det er mulig at tjenestene til en megler kan overstige kostnadene for selve varene. I dette tilfellet er det bedre å gjøre fortolling selv.

Hvordan tømme telefonen
Hvordan tømme telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv inn telefonnummeret ditt på tollerklæringen. Hvis du bare tar med en telefon til landet, kan du registrere den som kjøpt for dine egne behov, da slipper du å betale toll for den. For å tømme en mobiltelefon gjennom toll, må du i erklæringen oppgi, i tillegg til modellen og produsentens navn, også IMEI-koden, for at mobiltelefonen skal fungere riktig på territoriet til staten der den er importert. Så, for at IMEI på telefonen skal komme inn i databasen til statens senter for radiofrekvenser, må du kontakte den nevnte institusjonen med en uttalelse i den etablerte formen.

Steg 2

Lagre kjøpskvitteringen for å tømme telefonen gjennom toll. Dette er først og fremst nødvendig for at rettshåndhevelsesbyråer skal sørge for at mobiltelefonen ble kjøpt lovlig og også importeres lovlig. Det spiller ingen rolle om du importerer en mobiltelefon selv eller mottok den i en pakke, på en eller annen måte, for sikker fortolling, trenger du en kvittering som bekrefter betalingen. En banktransaksjonskvittering er også egnet hvis du avregnet ved bankoverføring.

Trinn 3

Betal toll. Dette er nødvendig hvis du vil importere og fjerne mer enn to mobiltelefoner gjennom tollvesenet. For tiden er tollavgiften på mobiltelefoner importert fra Europa 30 euro per stykk. Hvis vi snakker om et stort antall mobiltelefoner, trenger du noen flere dokumenter, for eksempel en faktura fra leverandøren og en kontrakt.

Trinn 4

Vær oppmerksom på at mottaket av betaling (hvis det er gitt av kontrakten) ikke er kansellert. I det store og hele skal prosessen med fortolling av en mobiltelefon ikke ta deg mye tid. Du kan også kontakte megleren som "spiste hunden" i slike tilfeller, men husk at tjenestene hans koster penger.

Anbefalt: