Hvordan Sette Telefonen I Tonemodus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Telefonen I Tonemodus
Hvordan Sette Telefonen I Tonemodus

Video: Hvordan Sette Telefonen I Tonemodus

Video: Hvordan Sette Telefonen I Tonemodus
Video: КЛАДБИЩЕ СТАРЫХ IPhone! МОЙ ТЕЛЕФОН МЕНЯ ПУГАЕТ! 2024, April
Anonim

Svært ofte, når vi ringer supporttjenesten eller hotline, hører vi en høflig mekanisk stemme som tyder på å slå telefonen til tonemodus. Og hvordan du gjør dette, forklarer ikke den mekaniske stemmen for oss.

Hvordan sette telefonen i tonemodus
Hvordan sette telefonen i tonemodus

Det er nødvendig

Telefonsett, instruksjoner for å slå på tonemodus

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem i hvilken modus enheten din fungerer, tone eller puls. For å gjøre dette, lytt til hva lyden din gir når du ringer et nummer. Hvis det, etter å ha trykket på et tall, høres klikk, er modusen impuls, og hvis korte tonesignaler, så tone.

Steg 2

Etter å ha bestemt driftsmodus for enheten, bytt telefonen fra puls til tonemodus på en av de tre måtene som er beskrevet nedenfor.

Trinn 3

Trykk på "*" -knappen på telefonen - dette er den enkleste måten å slå enheten til tonemodus, forutsatt at telefonen er slått på på denne måten.

Trinn 4

Finn knappene "P" og "T" på telefonen, de kan være på siden av enheten eller nederst. Hvis det er slike knapper, betyr det at telefonen byttes til tonemodus med deres hjelp. Trykk på "T" -knappen for å bytte til ønsket modus.

Trinn 5

Hvis begge metodene er ugyldige for telefonen din, kan du se instruksjonene som fulgte med enheten. Noen modeller av enheter byttes til tonemodus med helt andre taster.

Anbefalt: