Hvordan Gjenopprette Slettede SMS

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjenopprette Slettede SMS
Hvordan Gjenopprette Slettede SMS

Video: Hvordan Gjenopprette Slettede SMS

Video: Hvordan Gjenopprette Slettede SMS
Video: Gjenopprette slettede elementer i Outlook 2010 2024, April
Anonim

Dessverre hender det ofte at den nødvendige SMS-en slettes, eller det er nødvendig å gjenopprette korrespondansehistorikken. Dette behovet oppstår ofte blant foreldre som føler at noe har gått galt i barnets liv. I dette tilfellet er å lese meldinger på telefonen din en veldig effektiv måte å hjelpe deg med å forstå situasjonen, selv om den ser umoralsk utfra.

Hvordan gjenopprette slettede SMS
Hvordan gjenopprette slettede SMS

Det er nødvendig

Full tilgang til telefonen du vil gjenopprette SMS på, inkludert alle passord og dokumentasjon, en datamaskin, Internett-tilgang, forhåndsnedlastede programmer for datagjenoppretting, en SIM-kortleser

Bruksanvisning

Trinn 1

Godta det faktum at i de fleste tilfeller er gjenoppretting av slettede SMS rett og slett umulig. Men på noen telefoner er det muligheten for å gjenopprette slettede meldinger, fordi de ikke blir slettet umiddelbart etter kommandoen til brukerne, men er lagret en stund i enhetens minne. Gå derfor nøye igjennom menyelementene på telefonen eller les instruksjonene. Hvis enheten har en "Papirkurv eller en mappe" Slettede meldinger, så har du flaks, og du vil mest sannsynlig kunne gjenopprette tapte meldinger.

Steg 2

Noen enheter, for eksempel smarttelefoner fra Nokia, overfører automatisk alle meldinger på telefonen til en spesiell mappe på datamaskinen. Hvis mobilenheten din ikke støtter denne funksjonen, kobler du den til datamaskinen via en DATA-kabel og prøver å gjenopprette SMS ved hjelp av spesielle gjenopprettingsprogrammer.

Trinn 3

Last ned et program for å gjenopprette data på harddisker og flyttbare medier. En av de mest populære er Undelete. Slike programmer er i stand til å gjenopprette data selv på formatert media.

Trinn 4

Ikke kontakt mobiloperatører med en forespørsel om å gjenopprette slettet SMS, de tilbyr ikke en slik tjeneste. Bare kast bort tiden som kan være dyrebar i en nødssituasjon.

Trinn 5

Du kan også gjenopprette slettet SMS ved hjelp av en SIM-kortleser. Slike enheter importeres til Russland fra USA. De er et flyttbart lagringsmedium som ser ut som en vanlig flash-stasjon. Et SIM-kort er plassert i hullet på kortet til kortleseren, hvorpå det skannes og slettede meldinger gjenopprettes.

Anbefalt: