Hvordan Endre Videotype

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Videotype
Hvordan Endre Videotype

Video: Hvordan Endre Videotype

Video: Hvordan Endre Videotype
Video: Hvordan endre passord på ditt trådløse nettverk 2024, Kan
Anonim

Arbeid med videofiler krever ofte endring av formatet. Ved å endre formatet på en video, kan du forbedre eller redusere kvaliteten på den, komprimere filen til en mer passende størrelse, optimalisere den for innlegg på Internett og sending via e-post, og så videre.

Arbeid med videofiler krever ofte endring av formatet
Arbeid med videofiler krever ofte endring av formatet

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, søk på nettet og last ned det gratis og praktiske programmet for konvertering av videofiler "Super". På samme måte kan du senere bruke et annet verktøy for konvertering.

Steg 2

Installer programmet og kjør det, høyreklikk deretter på det åpne programvinduet og velg delen "Legg til multimediefiler" fra menyen. Spesifiser banen til videofilen du vil konvertere, og åpne den i programmet.

Trinn 3

Gjeldende videofilformat vises ved siden av den åpne videofilen. Klikk på knappen Velg utdatabeholder og velg fra formatet videoformatet du vil konvertere filen til - for eksempel til AVI eller MPEG.

Trinn 4

Etter å ha spesifisert formatet for konvertering, velg riktig kvalitetskodek for filen ved hjelp av listen Velg utdata-videokodek.

Trinn 5

Ved å spesifisere DivX-kodeken og kode på nytt på denne måten, kan du komprimere filstørrelsen uten tap av kvalitet for å legge den ut senere på Internett.

Trinn 6

Hvis ønskelig, kan du endre størrelse på vinduet til den fremtidige videofilen ved å spesifisere størrelsen på bildet i størrelsen på videoskalaen.

Trinn 7

Etter at alle operasjonene er fullført og filformatet er endret, klikker du på Forhåndsvisning av den sist gjengitte filen for å se den ferdige videoen og kontrollere om avspillingen er riktig.

Anbefalt: