Hvordan Kjøpe ICade Mobile For IPhone

Hvordan Kjøpe ICade Mobile For IPhone
Hvordan Kjøpe ICade Mobile For IPhone

Video: Hvordan Kjøpe ICade Mobile For IPhone

Video: Hvordan Kjøpe ICade Mobile For IPhone
Video: iCADE Mobile - Gaming System for iPhone from ThinkGeek 2024, April
Anonim

Et spillsystem for iPhone kalt iCade Mobile Gaming System har dukket opp på markedet for moderne teknologi. Den er designet for å gjøre prosessen med å spille på Apple-mobile enheter mer praktisk. iCade Mobile ligner en klassisk spillkontroller med seks knapper og en D-pad.

Hvordan kjøpe iCade Mobile for iPhone
Hvordan kjøpe iCade Mobile for iPhone

iCade Mobile er en enhet for iOS-spillere som er lei av berøringsskjermen til gadgets, som ikke tillater dem å få riktig tilbakemelding og glede av spill. Å legge til knapper og en D-pad løser dette problemet. iCade Mobile støtter absolutt alle spill som fungerer med den originale iCade, inkludert prosjekter som Temple Run, Mos Speedrun og hundrevis av andre titler. Prisen på leketøyet er $ 70-80.

Du kan kjøpe iCade Mobile på flere måter. Først og fremst, gå til eBay-nettstedet, der det allerede er i salg. Logg inn på kontoen din eller registrer deg hvis du ikke har en. Når du registrerer deg, skriv alle dataene på latin. Deretter skriver du iCade Mobile i søkeboksen og klikker på Søk-knappen. Du blir ført til enhetssiden.

For å betale for varer på eBay, trenger du en konto i Paypal betalingssystem. Noen varer kan også betales med kredittkort, men Paypal er mer pålitelig i dette tilfellet. Paypal-betalingssystemet er allerede tilgjengelig i Russland, så det bør ikke være noen problemer med betalingen. Leveringstid for varer kjøpt på eBay er 2-3 uker, noe som er ganske akseptabelt. Det er bedre å lese om alle komplikasjonene ved å jobbe med eBay i artikler om det aktuelle emnet.

Du kan søke etter enheten du trenger i andre ressurser, for eksempel i nettbutikker. For å gjøre dette, skriv inn iCade Mobile Gaming System buy i søkeboksen i nettleseren din (det er best å bruke Googles søkemotor) og se på lenkene som vises. Etter å ha åpnet et dusin av dem, vil du sikkert finne det mest passende tilbudet for deg.

ICade Mobile har ennå ikke dukket opp i russiske butikker. Hvis du ikke vil kontakte nettbutikker, er den eneste måten å spørre om den nødvendige dingsen fra elektronikkselgere på radiomarkedet. Det er usannsynlig at du finner den med en gang, men det kan godt hende du blir ført den under bestillingen - selvfølgelig vil prisen på enheten være merkbart høyere, og mest sannsynlig må du vente på det hele de samme to eller tre uker.

Anbefalt: