Hvordan Kopiere Bilder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kopiere Bilder
Hvordan Kopiere Bilder

Video: Hvordan Kopiere Bilder

Video: Hvordan Kopiere Bilder
Video: Photoshop: Hvordan laste inn mange bilder i samme prosjekt og kopiere for å flytte hele grupper 2024, September
Anonim

Hva skal jeg gjøre hvis du ser på vakre bilder på et av nettstedene, vil du kopiere bildet du liker, og ved å høyreklikke på bildet så du ikke det vanlige "Lagre som …"?

Hvordan kopiere bilder
Hvordan kopiere bilder

Bruksanvisning

Trinn 1

Nylig har internettbrukere nylig begynt å være mer oppmerksomme på overholdelse av copyright, og mange ressurser på Internett forbyr lagring av bilder, og lar dem ofte ikke gjøre det selv for penger. Men det er en ting hvis du skal bruke andres bilder til kommersielle formål, og en annen om du vil lagre et vakkert bilde for deg selv og beundre det en stund.

Steg 2

Det er en vei ut, og du kan bruke den hvis du respekterer andre menneskers arbeid og ikke forfølger målet om å tjene på andres bekostning. Det er mange måter å kopiere bildene du liker til datamaskinen uten store vanskeligheter, men for de fleste brukere vil det være nok å kjenne de enkleste av dem.

Trinn 3

Faktum er at en hvilken som helst sett side kan lagres fra hvilken som helst nettleser ved å trykke hurtigtasten Ctrl + S (For Internet Explorer, gjennom "Side" -menyen - "Lagre som") og velge filtypen "Webside fullstendig" (For Opera “HTML image file”). I dette tilfellet vil siden bli lagret med alle bildene på den i form av en mappe og en kjørbar fil for start. Du må bare åpne mappen og finne selve bildet.

Anbefalt: