Hvordan Ta Opp Til Mp3-spiller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ta Opp Til Mp3-spiller
Hvordan Ta Opp Til Mp3-spiller

Video: Hvordan Ta Opp Til Mp3-spiller

Video: Hvordan Ta Opp Til Mp3-spiller
Video: Sharp WF-939 (1988 г.в.) самый последний настоящий sharp? 2024, Kan
Anonim

Mp3-spilleren har lenge vært en konstant følgesvenn for mange av oss. Dette er en fin måte å fjerne timene med pendling på offentlig transport, og å velge høykvalitets støyreduserende hodetelefoner er en utmerket metode for å bevare hørselen. Det er flere måter å ta opp musikk til en mp3-spiller, avhengig av merkevaren og egenskapene til hver, men det er noen høydepunkter.

Hvordan ta opp til mp3-spiller
Hvordan ta opp til mp3-spiller

Bruksanvisning

Trinn 1

I tilfelle du bruker en mp3-spiller som støtter direkte kopieringsfunksjonen, kan du kopiere filene du vil ha den, på samme måte som om du kopierte til et flash-kort. Koble spilleren til datamaskinen med en kabel, og vent til driverne er installert. Etter det blir mp3-spilleren din uthevet med en flyttbar disk som du kan kopiere spor til.

Steg 2

Hvis spilleren din er eple, trenger du Apple iTunes for å spille inn sporene dine. Last ned dette programmet fra apple.com og installer det deretter. Du må laste ned og installere programmet før du kobler til spilleren. Etter at du har koblet til spilleren, vent til driverne er installert, og kopier filene du trenger til spilleren ved hjelp av Apple iTunes-programmet. Ikke slå av spilleren før kopieringen er fullført.

Trinn 3

Les den tekniske dokumentasjonen for spilleren nøye. Som regel indikerer det om du skal bruke spesielle programmer for å kopiere musikk, eller om det er nok bare å koble til spilleren. Når du bruker synkroniseringsprogramvare, må du installere programvaren først - selv de nyeste operativsystemene har kanskje ikke drivere for spilleren.

Anbefalt: