Hvordan Forbedre Mikrofonopptak

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Mikrofonopptak
Hvordan Forbedre Mikrofonopptak

Video: Hvordan Forbedre Mikrofonopptak

Video: Hvordan Forbedre Mikrofonopptak
Video: Зевс не выходи! окружили деда! шоу матч Ветеранов PGL major Stockholm 2021 2024, Kan
Anonim

Hvis du planlegger å ta opp noe på datamaskinen din ved hjelp av en mikrofon, eller hvis du allerede har et opptak, men vil sørge for at det høres bra ut, er det noen små triks du må gjøre for å forbedre lydkvaliteten.

Hvordan forbedre mikrofonopptak
Hvordan forbedre mikrofonopptak

Nødvendig

  • - Datamaskin;
  • - mikrofon;
  • - digital mikser;
  • - lydredigeringsprogramvare.

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å bruke mikrofonen av beste kvalitet til lydopptaket ditt. En billig mikrofon vil uansett høres på riktig måte. Du kan manipulere den innspilte lyden på forskjellige måter, men du vil fortsatt merke at du bruker en billig mikrofon. For å forbedre kvaliteten på den innspilte lyden kan du imidlertid koble mikrofonen til en profesjonell digital mikser gjennom USB-porten på datamaskinen.

Steg 2

Juster mikrofonopptakskvaliteten i systemets lydinnstillinger. For å gjøre dette, gå til "Innstillingsveiviseren" og følg trinnene som er foreslått. Når det er nødvendig, begynn å flytte mikrofonen 3-5 cm fra deg og endre innstillingene som vises i menyen til du når et tilstrekkelig nivå av mikrofonfølsomhet. Når appen ber om det, snakk inn i mikrofonen mens du fortsetter å flytte den til du er fornøyd med resultatene. Når du har fullført innstillingene, lagrer du resultatet ved å klikke på "Fullfør". Husk at hvis mikrofonen er for nær ansiktet ditt, vil stemmen din høres for hard ut under opptak, og hvis den er langt borte, kan den være veldig stille.

Trinn 3

Last ned og installer på datamaskinen din profesjonell lydredigeringsprogramvare som Audacity, Cakewalk, Adobe Premiere. Gå til "File" -menyen og velg "Open", spesifiser deretter banen til lydopptaket og trykk "Open" eller "OK" -tasten.

Trinn 4

Bruk programmets dedikerte verktøy for å forbedre opptakskvaliteten. Du kan velge en egen del av den for behandling. Gå til hovedmenyen og velg "Rediger" eller "Effekter". Bruk verktøy som Noise Reduction, Audio Enhancement eller andre for å endre lyden til opptaket etter eget ønske.

Anbefalt: