Bør Jeg Kjøpe En Bærbar Radio Eller En Radiospiller?

Innholdsfortegnelse:

Bør Jeg Kjøpe En Bærbar Radio Eller En Radiospiller?
Bør Jeg Kjøpe En Bærbar Radio Eller En Radiospiller?
Anonim

En bærbar radio eller en radiospiller er et dilemma som ofte konfronterer musikkelskere. Hva er bedre å ta med seg til landsbygda utenfor byen, og hva er egnet for daglig bruk?

Bør jeg kjøpe en bærbar radio eller en radiospiller?
Bør jeg kjøpe en bærbar radio eller en radiospiller?

Bærbar radio

Det er et stort utvalg av bærbare radioer på det elektroniske markedet i dag. Hvert av selskapene prøver å tilby et best mulig utvalg av produkter. En radiomottaker er først og fremst en enhet for å spille radio, og deretter alt annet. Det vil si at hovedegenskapene skal være:

1. radiomottak;

2. lagring av frekvenser;

3. tilstedeværelsen av stereohodetelefoner;

4. god høyttaler.

Produsenten tilbyr ofte forhåndsinnstilte radiostasjoner i mottakerens minne. Dette gjør livet mye lettere, spesielt siden du må se etter 10-20 frekvenser mindre for å lytte.

Bærbare radioer kan bæres i en lomme med klær, men de er større enn en mobil enhet og veier vanligvis fra et kilo, noe som ikke er veldig praktisk. Slike enheter brukes vanligvis på en tur til naturen eller i en bil. De passer for store selskaper for å legge til musikk i atmosfæren. Takket være de innebygde høyttalerne og den lange batterilevetiden, kan radioen brukes hele dagen.

I tillegg til alt annet har mottakeren vanligvis en stor bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, en klokke og muligheten til å betjene fra et bærbart batteri eller bil.

Radio spiller

I motsetning til en bærbar radio er radiospilleren veldig liten. Det vil være praktisk å bære den i lommen på klærne dine uten problemer. Noen ganger kan du til og med finne modeller som er mindre enn mobiltelefoner.

Hovedfordelen med spillerne er at du ikke bare kan lytte til radio, men også laste din egen musikk i minnet. Dette vil tillate deg å lytte til hva du vil for øyeblikket. Dessuten har spillerne mye minne. For eksempel kan iPod-minne være veldig stort - 16 GB eller mer, noe som gjør at du kan lagre en enorm mengde musikk.

Den eneste ulempen med bærbare radiospillere er manglende evne til å dele musikk med andre. Spillere er designet som individuelle enheter. Imidlertid er det modeller med muligheten til å koble til ekstra andre hodetelefoner eller til og med en eksisterende høyttaler, men ofte er det av dårlig kvalitet. Dette lar deg dele musikken din med en annen person. I tillegg kan du kjøpe en egen høyttaler.

De fleste spillere leser alle lydformater, og det innebygde kameraet i noen modeller vil være et fint tillegg for de som vil ta bilder eller skyte noe veldig raskt.

Spillere er ofte nesten alltid koblet til via Wi-Fi og Bluetooth, slik at du kan overføre filer fra spilleren til en annen enhet og til Internett.

Anbefalt: