Hvordan Velge Et Objektiv Til Canon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Objektiv Til Canon
Hvordan Velge Et Objektiv Til Canon

Video: Hvordan Velge Et Objektiv Til Canon

Video: Hvordan Velge Et Objektiv Til Canon
Video: What LENS should YOU BUY?! 2024, Kan
Anonim

Valget av linsen er ikke mindre viktig enn selve kameraet. Nybegynnerfotografer løper rett og slett vilt - det er for mye valg av linser. Ikke gå deg vill, men velg nøyaktig hva som kreves for ideene og ideene til fotograferingen din.

Hvordan velge et objektiv til Canon
Hvordan velge et objektiv til Canon

Bruksanvisning

Trinn 1

Mange kameraer selges allerede med såkalte "kit" -linser. Dette budsjettalternativet er perfekt for nybegynnere. Tross alt vil forskjellen mellom et "kadaver" og en enhet med en linse i settet bare være et par hundre rubler. Men når du over tid når et høyere nivå i teknikken din, vil du mest sannsynlig ønske å endre linsen til en annen.

Steg 2

Innbyrdes er linser delt inn i faste og zoomer, standard, TV og vidvinkel. De er også delt inn i høy blenderåpning og lav blenderåpning. Og selvfølgelig varierer de i pris - det er budsjettmessige og profesjonelle. Du bør ikke jage på dyrt utstyr, som regel vil det være veldig vanskelig å legge merke til forskjellen mellom bilder av et budsjettobjektiv og et profesjonelt objektiv.

Trinn 3

Hvis du vil kjøpe et par linser til alle anledninger, bør de ha forskjellige brennvidder, men helst med en fast. Dette er ikke å si at zoomer er dårlige, men fagfolk velger det første alternativet. Det er ingen dårlige linser, bare en av dem er den beste for hvert øyeblikk.

Trinn 4

For nærbilde portretter, velg et objektiv med en brennvidde på 105 mm, for portretter i midjen - 70-85 mm, full lengde - 50 mm. Vidvinkler regnes som de beste for landskapsfotografering, selv om du kan få et ganske vakkert bilde med 50 mm.

Trinn 5

Makrofotografering vil tillate deg å skyte forskjellige insekter, med andre ord, du kan skyte noe veldig lite nærbilde. For slike formål er det bedre å velge et objektiv med en brennvidde på 300 mm eller mer. Det viktigste er mer trening og hardt arbeid, og med en hvilken som helst linse kan du lage virkelige mesterverk.

Anbefalt: