Hvordan Demontere Mp3-spiller Explay

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere Mp3-spiller Explay
Hvordan Demontere Mp3-spiller Explay

Video: Hvordan Demontere Mp3-spiller Explay

Video: Hvordan Demontere Mp3-spiller Explay
Video: Встраиваемый модуль MP3 плеер c FM module и усилитель stereo 2x3W 2024, April
Anonim

Explay MP3-spillere er pålitelige nok, men de kan mislykkes hvis de faller eller blir våte. Hvis platespilleren din er utenfor garantien, kan du prøve å demontere og reparere enheten hjemme.

Hvordan demontere mp3-spiller Explay
Hvordan demontere mp3-spiller Explay

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble alle kabler fra spilleren: for dataoverføring, lading, lydsignal til hodetelefoner osv. Fjern alle flyttbare deler som minnekort eller batteri. Fjern den teleskopiske antennen fra Explay T35TV utstyrt med en analog TV-tuner. For å forhindre at de fjernede delene går tapt, legg dem i en passende boks.

Steg 2

Finn skruene på bakveggen og fjern dem alle. For å gjøre dette, bruk en skrutrekker for reparasjon av mobiltelefoner ved å sette inn et tips som samsvarer med sporets konfigurasjon i håndtaket. Se også etter skruer i batterirommet, under typeskilt osv. Slå dem ut også. For å unngå å gå seg vill, fest dem til en liten magnet.

Trinn 3

Del kroppen på spilleren forsiktig i to i sømmen. Ikke bruk betydelig kraft, ellers åpnes ikke låsene, men vil gå i stykker.

Trinn 4

Hvis spilleren har et innebygd batteri, kobler du det fra. Ikke kortslut den under denne operasjonen. Husk hvordan det var koblet sammen. Legg den til side.

Trinn 5

Bytt ut den defekte komponenten i spilleren: knapp, display osv. Om nødvendig, må du reparere feilene ved lodding av ikke-defekte deler. Lodd dem forsiktig for ikke å kortslutte ledningene sammen. Hvis det er hvit plakett på brettet, fjern den med ren alkohol (ikke bruk alkoholholdige drikker til dette - de inneholder vann). Ikke la alkohol komme inn på skjermen. Vent til det tørker helt, ellers kan det ta fyr på en tilfeldig gnist etter at du har påført forsyningsspenningen.

Trinn 6

Hvis batteriet er innebygd, må du sette det tilbake og koble til, med respekt for polariteten. Sett sammen spilleren i omvendt rekkefølge.

Trinn 7

Installer eventuelt tilbehør som er fjernet fra spilleren. Koble hodetelefoner og datakabel til den. Sjekk alle funksjonene i aksjon: dataoverføring, mottak av analoge TV-sendinger (for Explay T35TV-modellen), avspilling av lyd- og videofiler osv.

Anbefalt: