Hvordan Lære Miksespor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære Miksespor
Hvordan Lære Miksespor

Video: Hvordan Lære Miksespor

Video: Hvordan Lære Miksespor
Video: Hvordan lære flikkflakk og backflip || Emma Lovise 2024, Kan
Anonim

I dag kan nesten alle PC-brukere som har en mikrofon for hånden spille inn sin egen sang. Imidlertid vil tilstedeværelsen av selv det dyreste utstyret ikke redde deg fra full feil hvis sangen ikke er ordentlig blandet.

Hvordan lære miksespor
Hvordan lære miksespor

Nødvendig

Adobe Audition versjon 3.0 eller nyere

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk Adobe Audition versjon 3.0 eller nyere for informasjon. Fordelen med dette programmet er at det veldig vellykket kombinerer funksjonene til programvare både for lydopptak og for påfølgende lydredigering. Det er en praktisk verktøysett for flere lydspor, muligheten til å "øke volumet" og bruke et rikt utvalg av filtre og effekter uten å forlate en egen meny, som enkelt kan utvides ved hjelp av plugins.

Steg 2

Bland instrumentet med hovedakapellene. Vær oppmerksom på at standard mikrofonmodeller har en liten forsinkelse når du tar opp, så selv om du spiller inn direkte i dette miljøet, er det verdt å flytte sporet litt mot venstre (finn ut den spesifikke forsinkelsestiden praktisk talt).

Trinn 3

Behandle acapella. Fjern støy ved hjelp av de innebygde verktøyene: ved å åpne den tilhørende menyen, velg et tomt fragment av opptaket og trykk på "les profil" -knappen. Programmet vil bestemme hvilke lyder som er fremmede og fjerne dem når du bruker profilen på hele acapellaen fullstendig (dvs. hvis du ikke gjør det samme med støy, men med bokstaven "a", vil alle "a" i sangen dempes).

Trinn 4

Ordne ryggen. Bakgrunnsstemme er det andre lydsporet, som bare er lagt på det viktigste på de stedene der det kreves spesiell forsterkning av stemmen (stedene er underforstått logisk eller knyttet til vokalens særegenheter). Sørg for at baksiden er svak, ellers vil de tiltrekke seg for mye oppmerksomhet til seg selv og ødelegge effekten. Det er verdt å vurdere måten å ta opp sikkerhetskopier på: vanligvis blir de spilt inn som en enkelt ta for hele verset, men andre alternativer er mulige.

Trinn 5

Lagre resultatet i.wav-format. Kontroller volumet og lydkvaliteten igjen. Hvis nødvendig, er ytterligere behandling med filtre og effekter ganske mulig etter at du har lagret hele lydopptaket i en enkelt fil. Lytt til det resulterende lydopptaket på den innebygde Windows-spilleren, lydkvaliteten vil endres litt, og manglene i miksingen blir mer merkbare.

Anbefalt: