Hvordan Se VK-video Fra En PDA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Se VK-video Fra En PDA
Hvordan Se VK-video Fra En PDA

Video: Hvordan Se VK-video Fra En PDA

Video: Hvordan Se VK-video Fra En PDA
Video: НОЧЬ В ЗАКРЫТОМ ОФИСЕ ВКОНТАКТЕ ! 24 hour in vk office 2024, April
Anonim

Med økningen i antall tilgjengelige smarttelefoner og PDAer, samt utvidelsen av høyhastighets internettdekning, øker etterspørselen etter programmer som kan se video fra nettverket. Svært ofte er dette en video fra det populære sosiale nettverket Vkontakte.

Hvordan se VK-video fra en PDA
Hvordan se VK-video fra en PDA

Nødvendig

Internettilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du laste ned en flash-spiller for operativsystemet. For å finne ut hvilket operativsystem som er installert på telefonen din, bruk søket etter modellen din. Hvis du har en PDA med operativsystemet Windows Mobile, kan du laste ned gratis Macromedia Flash Player 7 for Pocket PC av gamle modeller eller Adobe Flash Lite for nye. Begge spillerne er innebygd i systemet. Etter å ha installert dem, kan du se videoer fra Vkontakte-nettverket direkte i den innebygde nettleseren. Det samme bør gjøres hvis du har en smarttelefon med et Android- eller Symbian-operativsystem.

Steg 2

Du kan også laste ned nettleserne Opera Mobile eller Skyfire for telefonmodellen din. Begge nettleserne takler oppgaven med å se Vkontakte-videoer bedre enn den innebygde. I den siste versjonen av den mest populære nettleseren for mobile enheter - Opera Mini, er det også mulig å se videoer fra Vkontakte sosiale nettverk. Det er sant at denne funksjonen fungerer hvis du besøker mobilversjonen av nettstedet.

Trinn 3

Hvis telefonen din ikke spiller Vkontakte-videoen, bør du finne støtteforumet for det. Det er mulig at modellen din har noen særegenheter eller programvarefeil. Du bør også være oppmerksom på at for å se videoer på nettverket, må hastigheten på Internett-tilkoblingen være ganske høy. Det er best hvis du får tilgang til Internett via 3G eller Wi-Fi.

Trinn 4

Vær oppmerksom på spesielle programmer for å se på videoer fra Vkontakte-nettverket. For enheter med Windows Mobile-operativsystemet er det for eksempel VK Media Player og Vkontakte Video-programmer. Det er analoger av disse programmene for enheter på andre operativsystemer. Det spesielle ved disse programmene er at de ikke trenger en flash-spiller, samt muligheten til å laste ned, velge videokvaliteten og sortere den.

Anbefalt: