Hvordan øke Volumet På En Samtale

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øke Volumet På En Samtale
Hvordan øke Volumet På En Samtale

Video: Hvordan øke Volumet På En Samtale

Video: Hvordan øke Volumet På En Samtale
Video: Hvordan starter, vedligeholder og afslutter jeg en samtale 2024, Mars
Anonim

Mobilkommunikasjon ble opprettet for å gjøre det lettere for kommunikasjon mellom mennesker. Derfor er det ikke viktig å velge riktig telefon som passer deg, og den riktige innstillingen er viktig. Vanligvis selges telefoner med høyttaler- og mikrofonnivå forhåndskonfigurert. Imidlertid er nivået som kreves for komfortabel oppfatning forskjellig for hver person. Derfor blir det nødvendig å øke eller redusere lydvolumet, mikrofonnivået etc., det vil si å tilpasse telefonen for deg selv.

Hvordan øke volumet på en samtale
Hvordan øke volumet på en samtale

Bruksanvisning

Trinn 1

Tilpass telefonen ved hjelp av menyen. Denne metoden er den mest effektive, men for de som ikke er kjent med elektronisk utstyr, er det bedre å overlate telefonen til spesialister. Hver telefon har en meny for tekniske innstillinger. For å legge den inn, brukes en spesiell kode, som er forskjellig for forskjellige telefonmodeller. Vanligvis er denne koden kjent for spesialister, eller du kan finne den på Internett.

Steg 2

Skriv inn koden på tastaturet og gå inn på ingeniørmenyen på telefonen. Finn seksjonene som er ansvarlige for lyd: "lyd", deretter "normal modus", deretter "tale". Etter dette vil du se en liste over nivåer, fra 0 til 6. Dette er høyttalervolumnivåene. Husk, eller skriv bedre de opprinnelige parametrene. Volumnivåene er satt i området fra 175 til 255, i trinn på 10 enheter. Dette betyr at Volum 0 vil ha en verdi på 175, og Volum 6 - 255. Det anbefales ikke å sette en større verdi.

Trinn 3

Vær oppmerksom på at hvis du endrer telefonvoluminnstillingene, må du endre innstillingene for mikrofonfølsomhet. Videre er mikrofonparametrene konfigurert i motsatte verdier. Jo høyere volumnivå, jo lavere er mikrofonfølsomheten. Ellers vil mikrofonen begynne å ekko, du vil høre deg selv eller andre ubehagelige effekter. Etter vellykket innstilling av ønsket volum, trykk OK, og lagre oppdateringene. Start telefonen på nytt (slå av og på).

Trinn 4

Noen ganger er en slik innstilling uakseptabel. Noen telefoner kan ikke konfigureres på nytt i ingeniørmenyen. I dette tilfellet er det spesielle dataprogrammer for å tilpasse telefonen. Slike programmer produseres også av telefonprodusenter. De finnes i kommunikasjonstjenester eller på Internett. Last ned programmet til datamaskinen. Koble telefonen med en USB-kabel til datamaskinen. Etter programkommandoene, gå inn på menyen for voluminnstillinger for telefonen, endre parametrene i henhold til dine behov. Vanligvis har programmer for innstillinger et helt tilgjengelig og intuitivt grensesnitt, slik at de ikke gir problemer for brukerne.

Anbefalt: