Hvordan Lagre Meldinger Fra Telefonen Til Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lagre Meldinger Fra Telefonen Til Datamaskinen
Hvordan Lagre Meldinger Fra Telefonen Til Datamaskinen

Video: Hvordan Lagre Meldinger Fra Telefonen Til Datamaskinen

Video: Hvordan Lagre Meldinger Fra Telefonen Til Datamaskinen
Video: (NR) Hvordan aktivere iPhone som er deaktivert - gjenopprette iphone 2024, Kan
Anonim

Minnet til de fleste SIM-kort er begrenset til bare tretti meldinger. Vanligvis har telefoner en mye større mengde intern lagring. Hvis meldingene dine er fulle, men du ikke vil slette dem, kan du lagre dem på datamaskinen din.

Hvordan lagre meldinger fra telefonen til datamaskinen
Hvordan lagre meldinger fra telefonen til datamaskinen

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er mulig å lagre meldinger på en datamaskin hvis telefonen din er synkronisert med en datakabel. Som regel er de nødvendige komponentene for denne prosessen - datakabel, drivere samt programvare - inkludert i telefonpakken. Hvis dette ikke er tilfelle, må du skaffe dem. Du kan kjøpe en datakabel i en mobilbutikk. For å finne den rette er det nok å matche kontaktene på telefonen med kontaktene på datakabelen. Den medfølgende programvareplaten er ønskelig, men ikke nødvendig. Du kan finne dem selv.

Steg 2

Undersøk den tekniske dokumentasjonen til telefonen din, og finn adressen til produsentens offisielle nettsted. Gå til den og last ned driverne, samt programvaren som kreves for synkronisering. Husk at programvaren kan være egnet for hele oppstillingen, mens driverne må være passende for din spesielle telefon. Last ned og installer disse komponentene, og koble deretter telefonen. Det er nødvendig å utføre handlinger i denne sekvensen, ellers vil enheten, dvs. telefonen din blir kanskje ikke oppdaget av operativsystemet ditt.

Trinn 3

Koble telefonen og start synkroniseringsprogramvaren. Forsikre deg om at programmet "ser" telefonen. Velg alle meldingene som er lagret i telefonminnet, og kopier dem deretter til en fil på datamaskinen. Ikke koble telefonen fra datamaskinen før operasjonen er fullført, ellers kan data gå tapt. Koble telefonen fra datamaskinen først etter at meldingen om fullføring av kopien vises. Det anbefales at du ikke venter til meldingene er fulle, men regelmessig oppdaterer databasen og lagrer den på datamaskinen. Dette vil beskytte dine personlige data i tilfelle tyveri eller tap av telefonen din.

Anbefalt: