Hvordan Finne Ut Det Endrede Telefonnummeret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Det Endrede Telefonnummeret
Hvordan Finne Ut Det Endrede Telefonnummeret

Video: Hvordan Finne Ut Det Endrede Telefonnummeret

Video: Hvordan Finne Ut Det Endrede Telefonnummeret
Video: Банная печь каменка 4 на 4 кирпича постоянного действия. Часть 1 2024, Kan
Anonim

Telefonnummer endres ofte, spesielt for mobiltelefoneiere. For å finne ut det virkelige telefonnummeret til en abonnent som er registrert for ham for øyeblikket, må du vite hans tidligere nummer, passdata eller registreringsinformasjon. Sosiale nettverk kommer også ofte til unnsetning.

Hvordan finne ut det endrede telefonnummeret
Hvordan finne ut det endrede telefonnummeret

Nødvendig

  • - telefon;
  • - Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut det endrede fasttelefonnummeret ved å kontakte helpdesk i byen din, hvis telefonnummer du finner på det offisielle nettstedet til telefonselskapet ditt. Gi operatøren den informasjonen du vet om abonnenten som du vil vite om det endrede nummeret på, og vent til helpdeskarbeideren fullfører søkeforespørselen.

Steg 2

Vær også oppmerksom på at det er gratis tilgang til informasjon om nesten alle klienter i GTS i byer i Russland og nabolandene, så du kan også bruke databasen til nomer.org-ressursen. Ulempen med denne metoden er at slike informasjonssider oppdateres svært sjelden, så det er bedre å kontakte kundestøtte uansett.

Trinn 3

For å finne ut det endrede mobilnummeret til en mobilabonnent, kontakt hans tidligere servicefirma for å gi deg informasjon. Vær oppmerksom på at dette bare er mulig hvis abonnenten har brukt tjenestene til den samme operatøren, og hvis du har tvingende vilkår for en slik anke, som er spesifisert i selskapets regler. I alle andre tilfeller vil det ikke være mulig å lovlig finne ut abonnentens mobilnummer.

Trinn 4

Hvis du har data om navnet, etternavnet og bostedsstedet til personen du er interessert i, kan du utføre et søk på sosiale nettverk, og begrense søkekriteriene i henhold til dataene du har. Finn siden til personen du leter etter, og se detaljene i kontaktinformasjonsseksjonen. Denne metoden har enda mindre sjanser for et positivt resultat, siden folk ofte ikke bruker sosiale nettverk eller ikke angir telefonnumrene i dem, og hvis de gjør det, skjuler de seg i de fleste tilfeller for visning med personverninnstillinger.

Anbefalt: