Hvordan Koble Hodetelefoner Til Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Hodetelefoner Til Telefonen
Hvordan Koble Hodetelefoner Til Telefonen

Video: Hvordan Koble Hodetelefoner Til Telefonen

Video: Hvordan Koble Hodetelefoner Til Telefonen
Video: How To Connect Wireless Headphones to IPhone (2019) 2024, April
Anonim

Som regel er det ikke vanskelig å koble hodetelefoner til telefonen. Imidlertid er det noen modeller der det er ganske vanskelig å gjøre dette, til tross for all mulig multifunksjonalitet i telefonen. La oss se på muligheten for å koble hodetelefoner til en iPhone. Faktum er at ikke alle hodetelefoner passer for denne smarttelefonen. Det er to hovedårsaker til dette. Den første er at hodetelefonkontakten på iPhone er innfelt i kroppen, noe som betyr at hodetelefoner med brede plugger ikke vil fungere. Den andre grunnen er mikrofonens funksjon. For at mikrofonfunksjonen skal bli bevart, er det behov for hodetelefoner med fire kanaler, i stedet for tre, som for eksempel hodetelefoner for mp3-spillere.

Hvordan koble hodetelefoner til telefonen
Hvordan koble hodetelefoner til telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk en adapter

Du kan kjøpe en dedikert Belkin-adapter for å koble iPhone med tykke hodetelefonkontakter. Imidlertid har denne adapteren to åpenbare ulemper. For det første støtter den ikke mikrofonfunksjonen, og for det andre er den ikke fleksibel, noe som betyr at den vil stikke ut av telefonen din, noe som ikke er veldig hyggelig og praktisk.

En annen adapter er tilgjengelig fra Apple selv. Det har ikke disse problemene, men det koster omtrent $ 20. Så tenk selv om du tåler ulempene, eller bruker penger på et dyrere produkt.

Steg 2

Bruk en adapter

Shure lanserer en spesiell adapter for iPhone (fullt navn er Shure Music Phone Adapter for iPhone). Adapteren er ikke billig - så mye som $ 40, men det løser umiddelbart alle problemer med å bruke hodetelefoner til iPhone.

Trinn 3

Bruk loddejern

Denne metoden er kun egnet for de som dyktig håndterer et loddejern og er sikre på sine tekniske ferdigheter. Du kan ganske enkelt lodde øreproppene på det medfølgende iPhone-headsettet. Du kan til og med finne en video på nettet med detaljerte instruksjoner.

Generelt er den enkleste måten å bruke penger og kjøpe spesialiserte hodetelefoner. Dette vil beskytte deg mot alle slags problemer og ubehagelige situasjoner.

Anbefalt: