Hvordan Demontere Adapteren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere Adapteren
Hvordan Demontere Adapteren

Video: Hvordan Demontere Adapteren

Video: Hvordan Demontere Adapteren
Video: Hvordan montere lasteholder? 2024, Kan
Anonim

Adapteren er en ekstern strømforsyning for en bærbar datamaskin, skjerm eller annet utstyr. Denne enheten brukes til å lade batteriet eller strømforsyne enheten direkte. I noen tilfeller, i tilfelle sammenbrudd, blir det nødvendig å demontere adapteren.

Hvordan demontere adapteren
Hvordan demontere adapteren

Det er nødvendig

  • - håndkle;
  • - en hammer;
  • - skalpell.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta et mykt håndkle og pakk adapteren inn i det. Pek forsiktig på sømmen med en hammer for å frigjøre limet. Slagene skal være skarpe og sterke nok, men uten unødig iver, for ikke å skade kroppen selv ved et uhell. Forsøk å bestemme hvilken kraft sømmen vil begynne å avvike fra. Åpne deretter saken.

Steg 2

Åpne saken med en skalpell hvis du er redd for å banke på adapteren med en hammer. Dette kan imidlertid skade overflaten på saken med kutt, skraper og splittelser, og hvis du overdriver det, kan selve brettet bli skadet. Når det gjelder et håndkle og en hammer, vil enheten forbli uskadd. Skalpellen kan bare brukes hvis adapterhuset er limt godt nok eller har en spesiell festemetode.

Trinn 3

Varm opp den tynneste og smaleste skrutrekker eller skalpell og legg den på sømmen på adapterhuset. Trykk på den til du hører et karakteristisk klikk. Skyv skrutrekkeren langs sømmen til du åpner saken helt. Det må huskes at det noen steder er spesielle låser som må åpnes med trykk. Hvis saken er sterkt skadet når du demonterer adapteren, kan den settes sammen med epoxyharpiks, som også vil erstatte delene som har falt av.

Trinn 4

Kontroller de tilkoblede ledningene for feil eller kortslutning. Hvis det oppsto et sammenbrudd i dem, lodder du de løsrevne elementene forsiktig og pakk det med elektrisk tape for å forhindre kortslutning. Hvis du har en ledning, kan du kutte den defekte og feste en ny. I dette tilfellet må du løsne kontaktene.

Trinn 5

Monter enheten tilbake og sjekk funksjonaliteten. Hvis adapteren ikke fungerer nå, kan problemet være i de utbrente elementene på kortet. I dette tilfellet må du kjøpe en ny enhet for å lade utstyret.

Anbefalt: