Hvordan Komme Inn I Garasjen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Garasjen
Hvordan Komme Inn I Garasjen

Video: Hvordan Komme Inn I Garasjen

Video: Hvordan Komme Inn I Garasjen
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, Mars
Anonim

Å komme inn i garasjen er viktig hvis du eier en bil og planlegger å oppbevare den i garasjen. På kjøreskolen gjorde alle en øvelse som simulerte å kjøre inn i en garasje. Imidlertid var det ikke en ekte garasje, men plastflis, og det var en instruktør ved siden av deg. Når du selv kjører inn i garasjen, må du ikke ta feil, ellers kan du skade bilen på porten.

Lære å kjøre inn i garasjen
Lære å kjøre inn i garasjen

Det er nødvendig

  • 1. Evne til å kjøre bil.
  • 2. Garasje.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for hvordan du skal kjøre inn i garasjen. Du kan kjøre foran og bak. Først er det mer praktisk å kjøre inn før, men husk at i dette tilfellet må du kjøre bakover. Det er ingen spesielle problemer ved innsjekking før. Du kan lett kjenne på dimensjonene på bilen. Når du kjører bakover fra garasjen, må du være oppmerksom på mulige hindringer foran og i nærheten av garasjen din. Hvis det er mye ledig plass i nærheten av garasjen din, vil dette gjøre det mye lettere å kjøre ut og manøvrere i revers.

Steg 2

Kjør inn i garasjen bakfra hvis det ikke er mye ledig plass rundt garasjen din. I dette tilfellet vil det være praktisk å forlate det. Når du manøver i revers, anbefales det første gang du snur hodet bakover og kontrollerer situasjonen. Senere, med erfaring, vil du lære å navigere i speilene. Ikke forhast deg. Hvis du ser at du ikke passer, gå tilbake til startposisjon og prøv igjen. Du kan til og med gå ut av bilen og vurdere situasjonen og dine feil. Med erfaring vil du lære å gjøre dette automatisk.

Trinn 3

Husk at de fleste innkjøringsgarasjer har enten et trinn eller heis. Om vinteren er de dekket av snø og is. For ikke å glide på dette stedet, må du akselerere litt like før inngangen for å skli gjennom hinderet.

Anbefalt: