Hvordan Lage En Bil Med Motor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Bil Med Motor
Hvordan Lage En Bil Med Motor

Video: Hvordan Lage En Bil Med Motor

Video: Hvordan Lage En Bil Med Motor
Video: Lage bil med motor med 5.klasse. 2024, Mars
Anonim

Ideen om å lage en bil med motor til barnet ditt vil virke rart for mange: hva er poenget med å gjøre dette hvis det er biler for enhver smak i barnebutikker. Men hvis du vil bevise deg selv og få anerkjennelse i babyens øyne, bør du prøve, selv om dette ikke er en enkel sak.

Hvordan lage en bil med motor
Hvordan lage en bil med motor

Bruksanvisning

Trinn 1

Det ideelle alternativet er en radiostyrt bil. Til å begynne med må du anskaffe et monteringsskjema og eksakte tegninger av den fremtidige modellen. Du kan ikke gjøre uten seriøs kunnskap om elektroteknikk, siden maskinen har en veldig kompleks enhet. Vel, på slutten av den forberedende fasen, kjøp alle nødvendige deler.

Du bør starte med kontrollpanelet. Bilens evne til å bevege seg, overvinne hindringer, manøvrering osv. Vil avhenge av korrekte montering. Bilmodeller bruker vanligvis en trekanals pistolkonsoll, som du kan montere selv hvis du vil og kan.

Steg 2

Et enklere alternativ er å kjøpe en spesiell konstruktør, som inneholder alle nødvendige deler med detaljerte diagrammer og tegninger av modellene. Slike konstruktører gir mulighet for å montere opptil flere titalls forskjellige modeller.

Trinn 3

Motorer for radiostyrte biler kan være enten elektrisk eller forbrenning. Forbrenningsmotorer er i sin tur bensin og glødrevne, og kjører på en blanding av metanol, olje og nitrometan og en gass-alkohol-blanding. Slagvolumet til slike motorer varierer fra 15 til 35 cm3.

Volumet på drivstofftankene kan nå 700 cm3, noe som sikrer at motoren går i 45 minutter i kontinuerlig modus. Et betydelig antall bensinmodeller er bakhjulsdrevne og har en uavhengig justerbar fjæring.

Trinn 4

I dag er det mange modeller på salg, spesielt designet for de som liker å montere bensinbiler uavhengig produsert av ABC, Protech, FG Modelsport (Tyskland), HPI, HIMOTO (USA), etc. Det særegne ved disse modellene er at de er laget på grunnlag av virkelige prototyper. Etter at monteringen er fullført, installer og lad ombordbatteriet, batteriet i senderen, fyll tanken med bensin og gå.

Anbefalt: