Slik Synkroniserer Du Telefonboken

Innholdsfortegnelse:

Slik Synkroniserer Du Telefonboken
Slik Synkroniserer Du Telefonboken

Video: Slik Synkroniserer Du Telefonboken

Video: Slik Synkroniserer Du Telefonboken
Video: производство Slik. L734 и L808 2024, Kan
Anonim

Telefonboken er kanskje den mest verdifulle informasjonen som er lagret på en mobiltelefon. Dessverre kan både telefonen og SIM-kortet bli ubrukelig over tid, og telefonboken kan gå tapt. For å være trygg, må du kopiere den til datamaskinen din.

Slik synkroniserer du telefonboken
Slik synkroniserer du telefonboken

Bruksanvisning

Trinn 1

Synkronisering av telefonboken - kopiering av abonnentdataene fra telefonminnet til harddisken på datamaskinen ved hjelp av synkroniseringsprogramvaren. For å utføre denne operasjonen, må du koble telefonen til datamaskinen din ved hjelp av en datakabel og programvare.

Steg 2

Datakabelen og programvaren som kreves for å koble telefonen til datamaskinen, skal være inkludert i telefonen. Ellers kan du laste ned drivere og synkroniseringsprogramvare på den offisielle nettsiden til telefonprodusenten. Du finner datakabelen i en mobil maskinvarebutikk. Vær oppmerksom på at programvaren som kreves for synkronisering, kan være egnet for flere telefonmodeller, mens driverne bør være passende for deg.

Trinn 3

Installer drivere og programvare, og koble deretter telefonen til datamaskinen. Denne sekvensen må brukes for å unngå feil enhetstilsetning. Det er mulig at telefonmodellen din ikke støtter USB-lading, så bare koble telefonen til datamaskinen når den er fulladet. Hvis den ikke er fulladet, kan det hende at telefonen setter seg ned under synkronisering, noe som kan føre til tap av data.

Trinn 4

Start programvaren for å synkronisere telefonen med datamaskinen. Åpne telefonboken ved hjelp av programmenyen, og velg deretter alle oppføringene, eller bruk en spesialknapp for å kopiere alle kontaktene i telefonminnet. Kopier dataene til datamaskinen.

Trinn 5

Hvis du trenger å overføre kontakter fra datamaskinen til telefonen, koble telefonen og bruke synkroniseringsprogramvaren, kopierer du notatboken til mobilminnet. Husk å laste den inn gjennom programmet for å lagre endringene.

Anbefalt: