Hvordan Finne Ut Kostnaden For En Melding

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Kostnaden For En Melding
Hvordan Finne Ut Kostnaden For En Melding

Video: Hvordan Finne Ut Kostnaden For En Melding

Video: Hvordan Finne Ut Kostnaden For En Melding
Video: МЫ СТАЛИ СОТРУДНИКАМИ ИГРЫ В КАЛЬМАРА! ПОЙМАЛИ СТАЛКЕРА ПИСКЛЮ! Он жив?! 2024, Kan
Anonim

Prisene for å sende SMS og MMS til vanlige numre er angitt i takstplanen, og du kan alltid sjekke dem på det offisielle nettstedet til din mobiloperatør. En annen ting er korte tall. Selvfølgelig er det veldig praktisk å betale for varer og tjenester på denne måten, bare vær ekstremt forsiktig - ikke falle for svindlere og sjekk alltid kostnaden for en SMS før du sender den.

Hvordan finne ut kostnaden for en melding
Hvordan finne ut kostnaden for en melding

Nødvendig

  • - datamaskin eller kommunikator;
  • - Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk kostnadene ved sending av meldinger, selv om prisen er angitt for dem - svindlere gir ofte feil informasjon om potensielle ofre. Dette skjer spesielt ofte på tvilsomme internettressurser (alle slags online quizzer, de såkalte "databaser", etc.). Det hender at den reelle kostnaden er titalls, eller til og med hundrevis av ganger høyere enn den ble skrevet. Og selv om tallene ble angitt riktig, viser det seg at for å motta tjenesten, trenger du ikke å sende en, men flere slike SMS-er, så les informasjonen som er angitt i liten skrift veldig nøye.

Steg 2

Sjekk kostnaden for meldingen direkte fra mobilen din. For å gjøre dette trenger MTS- og Beeline-abonnenter bare å sende en SMS til det angitte korte nummeret, i teksten som det skal være et spørsmålstegn. Abonnenter på Megafon-nettverket i teksten til en slik SMS må sette et $ -tegn eller sende en USSD-kommando * 107 * short_number #. For Tele2-abonnenter skal kommandoen se slik ut: * 125 * kort_nummer *. Den reelle kostnaden for meldingen og informasjon om leverandøren vil bli angitt i svar-SMSen. Tjenesten er gratis.

Trinn 3

Bruk hvilken som helst online hjelpetjeneste. For eksempel: - https://smscost.ru/- https://stoimost-sms.ru/- https://smsnumbers.ru/search/- https://smswm.ru/- https:// sms- pris.ru / nummer /. For MTS-abonnenter: -

Trinn 4

Gå til siden for noen av tjenestene ovenfor, og skriv inn det korte nummeret du er interessert i i feltet du har angitt. Klikk på den aktuelle knappen ("Finn", "Hvor mye?", "Finn ut kostnadene" osv.) Eller trykk ganske enkelt Enter-tasten - meldingens pris og informasjon om leverandøren vises på dataskjermen.

Trinn 5

Be om informasjon om nummeret du er interessert i i hvilken som helst søkemotor. I søkefeltet kan du skrive slik: "SMS til nummer 1234" eller "kort nummer 1234". Eller send en forespørsel om en bestemt tjeneste (produkt) eller leverandør (selger). Nye korte tall registreres kontinuerlig, og nødvendig informasjon er kanskje ikke i databasene ovenfor, men de kan godt bli funnet på et eller annet forum eller i noens blogg. Det er nyttig å gjøre dette selv om du allerede har mottatt informasjon ved hjelp av noen av metodene ovenfor. Bedre å bruke 5 minutter med tid, nok en gang lese folks vurderinger og sørge for at alt er i orden enn å kaste bort dine egne penger.

Anbefalt: